Velké novinky u nemocné Aničky Slováčkové. Zásadní zpráva a nová image

 Celebrity 
03. dubna 2020 15:21 / René Černý
  18
📷
5 fotografií v galerii
Anička Slováčková s novou image Archiv TV Nova
Bude jí pětadvacet a už zápasí s tím, co řeší minimálně o generaci starší ženy. Několik měsíců podstupuje herečka a zpěvačka Anička Slováčková chemoterapie. Nevzdává se a čeká ji operace. Teď ale přišla s dobrou zprávou a také novou image.

Po měsících vysílení a nejistoty, kdy přišla i o vlasy a hlavně o imunitu, má dobré zprávy. Sdělila to všem na sociální síti a vyfotila se s rouškou na obličeji. 

„Škoda, že pod tou rouškou nemůžete vidět, jak velký mám úsměv. Víc k tomu teď nenapíšu. Jsem plná emocí - pozitivních. Nejvíce vystihuje moji náladu slovo: DĚKUJU," napsala Anička, která se snaží co nejvíce odpočívat, k čemuž jí současná opatření kvůli koronaviru paradoxně pomáhají. 

Zamená její vzkaz to, že se podařilo poměrně drastickou léčbou rakovinu zahnat do kouta? A že mladá zpěvačka a herečka tak může za pár týdnů bez obav podstoupit plánovanou operaci? Nejspíš ano. 

I když jsou její rodiče už několik let od sebe a každý z nich si žije svůj život, má v nich velkou oporu. Jak v mamince Dádě Patrasové, tak v tatínkovi Felixi Slováčkovi. "Voláme si děnně a Anička je neobyčejně statečná," přiznává saxofonista, který je momentálně s partnerkou Lucií Gelemovou už třetím týdnem na její chalupě v jižních Čechách.

Anička, kterou čeká ještě dlouhá rekonvalescence, se ale těší, že až tvrdá opatření opadnou a znovu se začne hrát divadlo a koncertovat, že si to pořádně užije. Nabitá energií, plná dojmů, ale hlavně s vědomím, že bude zdravá. A ještě něco nového u téhle mladé a sympatické umělkyně je: má novou image. V Ordinaci v růžové zahradě jí konečně pořídili jinou a lepší paruku. A nutno říct, že krátký sestřih jí velmi sluší!

„Takhle krátké vlasy jsem nikdy neměla. Je to pro mě velká změna, ale už se těším zpátky na svoje dlouhé vlasy. Doufám, že ty moje pravé budou rychle dorůstat," dodala Slováčková. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008