Zásadní rozhodnutí Petry Janů: Už nebudu žít sama!

 Celebrity 
27. listopadu 2019 19:21 / René Černý
  11
📷
4 fotografie v galerii
Petra Janů už nechce žít sama Archiv L. Hatašová
Letos v prosinci uplyne osm let od chvíle, kdy zpěvačka a trojnásobná Zlatá slavice Petra Janů ovdověla. Přišla o manžela, s nímž žila přes 30 let. Stále čelí dotazům, zda už někoho nového má. Teď ovšem udělala radikální rozhodnutí - už nebude žít sama!

Petra Janů, která, jak sama říká, už žádného chlapa nechce a pokud někdy, tak by to musel být "ambulantní vztah", přehodnotila své myšlenky. 

"Došla jsem k rozhodnutí, že už sama žít nebudu. Pořídím si chlapa a bude to. Je malej, krásnej a chlupaťoučkej," zaskočila maličko všechny kamarády, kterým to svěřila.

Nejde ale o muže, nýbrž o štěně maltézáčka, kterého si pořídí na jaře z chovatelské stanice Maja. "Už jsem tohle plemeno před lety měla a jsou to miláčkové. Navíc pejsek je skladný, dobře se s ním jezdí a nezabírá moc místa. Ale od chvíle, kdy si pro něj - až se narodí - pojedu, už nebudu žít sama. Byla jsem se teď seznámit s rodinkou mého budoucího kámoše v chovatelské stanici, která se léta zabývá chovem maltézáků," říká zpěvačka, kterou teď čeká řada adventních a vánočních vystoupení.

"Doposud jsem se mohla mazlit se štěňátky svých přátel, teď budu mít už i vlastní. Tedy konkrétně budeme si pořizovat hned dva. S kamarádkou a její malou dcerkou jsme se rozhodly, že jednoho budu mít já a druhého ony. Takže to budou bráškové z jednoho vrhu," prozradila Janů, která se už teď těší, až bude s hafíkem obývat nejenom svůj dejvický byt, ale i jihočeskou chalupu, kde má velkou zahradu a může do lesa chodit na procházky.

Až prý pojede na dovolenou, bude mít zajištěné hlídání, což je velmi důležité. "Nikdy nejezdím na nějak extrémně dlouhou dobu a budou hlídat ti, které bude pejsek znát. Jen tak nikomu cizímu a do neznámého prostředí bych ho samozřejmě nikdy nedala," ujasnila Petra Janů. Dále čtěte: Takto dnes vypadá slavný mim Jaroslav Čejka. Je na něj hodně smutný pohled!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008