Jan Révai v náručí jiného chlapa aneb co se stane, když uděláte grilovačku se svými ex

 Celebrity 
21. listopadu 2019 10:50 / redakce
  1
📷
4 fotografie v galerii
Jan Révai v komedii Láska a párečky Jaroslav Hauer
Jan Révai je i v 45 letech pořád sexy a charismatický chlap, který o sebe pečuje a dává si na sobě záležet. Proč si ale sahá do rozkroku a pak je v náručí jiného chlapa a k tomu ještě s nohama do praku?

Naštěstí jde o součást představení hořké francouzské komedie Láska a párečky, jehož premiéra byla v Divadle U hasičů a nyní jezdí i jako zájezdové po republice.

Kolega Ernesto Čekan drží Révaie v náručí vzhůru nohama a do tváře mu kouká jeho rozkrok a k tomu prasklá látka a z něj lezoucí podvlíkačky. Už proto se diváci v sále tolik smáli. Zvláště poté, kdy si na jevišti kontroloval, co vše mu z podšívky ještě asi tak leze...

„Ale oni se smějí pořád. Právě proto, že se moc smáli a dlouho tleskali, jsme byli dlouhý… Ale jsme samozřejmě rádi, že se hra divákům líbí a těšíme se na další ohlasy jak v Praze, tak na zájezdech,“ řekl spokojeně Jan Révai.

O tom, zda jeho prasklé gatě na jevišti byly nešťastnou náhodou nebo záměrem ještě více rozpumpovat publikum, urostlý herec už více nemluvil.

Na jevišti jsou s ním a kolegou Čekanem také Kateřina Janečková, Karel Zima a Jarmil Škvrňa.

„Je to celé o tom, co se stane, když uděláte grilovačku se svými ex“… Jak to asi dopadne, to se podívejte v téhle skvělé, hořké francouzské komedii Láska a párečky,“ zve všechny i Karel Zima, který září nyní mimochodem i v televizním seriálu Temný kraj s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008