Princ William a Kate Middleton společně učinili velké rozhodnutí. Odstěhují se z Londýna

 Celebrity 
14. června 2022 19:19 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Princ William a Kate se rozhodli pro nový domov Depositphotos
Vévodský pár se rozhodl učinit zásadní krok. Přestěhuje se z londýnského Kesingtonského paláce do hrabství Berkshire, kde se nachází i hrad Windsor. Na jejich rozhodnutí měly vliv jejich děti.

Princ William a Kate Middleton učinili uvážlivé rozhodnutí, když oznámili, že opustí svůj londýnský domov v Kesingtonském paláci. Začátkem tohoto roku si údajně prohlíželi nemovitosti v oblasti Windsoru a doufali, že opustí své zázemí v hlavním městě, aby byli blíže královně a také Kateiným rodičům, Carole a Michaelovi Middletonovým.

Nyní bylo oznámeno, že se vévodský pár se svými třemi dětmi, princem Georgem, princeznou Charlotte a princem Louisem, přestěhuje do hrabství Berkshire. Stane se tak už brzy. Právě děti jsou jedním z důvodů, proč se pro hledání nového domova rozhodli. Podle The Sunday Times zůstane Kesingtonský palác jejich londýnskou základnou. 

Momentálně jsou děti vévodského páru, princ George a princezna Charlotte, zapsáni ve škole Thomas' Battersea, která se nachází kousek od paláce. Jakmile děti dokončí školní rok, měla by se rodina do konce léta přestěhovat do nového domova. Od září začnou všechny děti společně i s nejmladším princem Louisem navštěvovat školu v okolí Windsoru.

Blízký zdroj řekl pro web The Sunday Times: „Skutečnost je taková, že jsou v tom, co mohou v Londýně dělat, docela omezeni. Děti nemohou jít do parku a hrát s přáteli fotbal. Jejich plán je být tam dalších 10 až 15 let, a pak se přestěhovat do Anmer, který je pro ně tak výjimečný.“

Anmer Hall je jejich venkovský dům v hrabství Norfolk. Podle přítele prince Williama „je to jejich šťastné místo“.

Předpokládá se, že tento rok by pár rád dal svým dětem více svobody. Kate a William jsou milujícími rodiči tří dětí a chtějí pro ně jen to nejlepší. 

Rovněž bude mít princ William možnost připravovat se na svou budoucí roli krále. „Cítí, jak se k němu budoucnost čím dál rychleji blíží, což v něm vyvolává hluboký smutek, i když by to nikdy neřekl veřejně, zejména proto, že jeho babička už nebude nablízku,“ dodal zdroj pro The Sunday Times. „Na jeho otce je vyvíjen tlak a Williamova rodina je pod stále větším dohledem.“

Autorský článek, další zdroj: Twitter, thetimes.co.ukpeople.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod