Michal Nesvadba si k pětašedesátinám a odchodu do důchodu nadělí velkou muzikálovou revue

 Celebrity 
15. června 2022 09:17 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Všechno už se chystá na podzim Brainzone
Michal Nesvadba nedávno oznámil odchod do důchodu, přestože to jeho odcházení ještě nějakou dobu potrvá. Například jeho televizní pořad Kouzelná školka poběží až do konce příštího školního roku.

Pro Michala Nesvadbu bude totiž vrcholem před jeho odchodem do důchodu velká muzikálová revue, kterou zároveň oslaví svoje pětašedesátiny. Na jakou show se jeho dětští fanoušci tedy mohou těšit?

Originální muzikálová show dostala název Fantazie na kolečkách aneb záhada mizejících hraček. Dvouhodinovou muzikálovou revue režíruje Lumír Olšovský a o hudbu se postaral Ondřej Brzobohatý. V revue se objeví celkem 40 účinkujících v originálních výpravných kostýmech skřítků a pohádkových postav obklopených nafukovacím královstvím, chybět nebudou ani sportovními výkony mistrů na freestyle kolech, koloběžkách a in-line bruslích. Michal poprvé doveze naživo Františka a Fanynku z Kouzelné školky a chybět nebudou Bafík, Zeleňour či Žluťoun ze známých televizních seriálů.

„Na mých představeních napříč republikou mi děti, rodiče, prarodiče a přátelé stále říkali, ať udělám nějakou velkou show ve stylu těch dětských amerických. A ta chvíle je tady. Projekt je dárkem těm, kdo vyrostli na Kouzelné školce a vrcholem mé celoživotní práce pro děti. Vytvořil jsem podívanou, kde se stále něco děje, hraje barvami a světly a není nouze o napětí, smích i dojetí. Fantazie na kolečkách bude velkou oslavou a party na všem, co se točí pod nohama. Na kolečkových bruslích, kolech, hoverboardech, jednokolkách i koloběžkách. A rozhodně není jen o mě. Nezvyklé propojení pohádky a sportovního světa freestylu dělá show ojedinělým a výjimečným zážitkem. Budeme sledovat napínavý příběh jedné školky, kde se začaly ztrácet hračky. Diváci a děti se stanou součástí příběhu a s pomocí skřítků v čele s Františkem a Fanynkou pomohou záhadu vyřešit,“ řekl nám Michal Nesvadba.

Velkolepá rodinná show Fantazie na kolečkách s podtitulem Záhada mizejících hraček je koncipována tak, aby bavila děti od 3 let, ale také jejich starší sourozence, kteří už dávají přednost kolům, koloběžkám či skateboardům. Chybět nebudou samozřejmě ani světelné efekty a velkoplošná obrazovka. Vše vypukne v říjnu a Nesvadba se svojí show projede doslova celou republiku. Taky se pořádně načekal. Vše se totiž mělo odehrát už před dvěma roky, ale radost z velké revue oslavenci překazil koronavirus.

Autorský článek, další zdroj: Michal Nesvadba/Brainzone

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008