Lucie Bílá investuje do rekonstrukce svého podniku miliony

 Celebrity 
22. února 2020 17:31 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Bílá investuje miliony do rekonstrukce svého podniku Facebook L. Bílé
Zpěvačka Lucie Bílá je žena činu. Všichni vědí, že když si něco vezme do hlavy, nejede přes to Pendolino. Před pár lety koupila chátrající kulturák a hospodu v rodných Otvovicích, aby se z toho nestala ubytovna. Pořádá tam koncerty, besedy a další akce. Nedávno se ale pustila do zásadní rekonstrukce.

Zlatá slavice tak investuje miliony, které vydělala proto, aby otvovická Formanka byla útulká, krásná, splňovala nějaké standardy 21. století a lidé se tam cítili dobře. Proto taky zpěvačka a rodačka z Otvovic, kde ji neřeknou místní jinak, než Hanička (pravým jménem Hana Zaňáková), na vše dohlíží.

Na stavbě je skoro denně, kontroluje, připomínkuje, hlídá, ale taky dokumentuje. Bez toho to prostě nejde. Není na to sama, pomáhají i přátelé a taky partner Radek Filipi.

"Jestli mě nějaká činnost opravdu baví, tak je to něco budovat. Něco, co ve výsledku nepotěší jen mě, ale všechny lidi v mém okolí... Doufám, že k nám do Otvovic i vy jednou zavítáte... V dubnu máme hotovo...," napsala Lucie na sociální síť, kde se chlubí tím, jak práce zdárně postupují.

Jak by taky ne, když se sejde šikovná parta dělníků a je jasný cíl. Lucie se s ničím moc nepáře. Chce, aby to vypadalo hezky a bylo to co nejdříve. Daří se to. Protože už brzo chce zpěvačka pokračovat ve svých pravidelných nedělních talk show, kam si zve zajímavé hosty z řad kolegů a přátel a kde sál je vždy totálně vyprodaný.

Ceny vstupenek nejsou nijak lidové. Důvod je jasný: ne proto, aby zpěvačka měla stále víc a víc, ale protože všechny takto vydělané peníze investuje právě do rekonstrukce kulturáčku.

"Je to tak trochu vlastně díky všem, kteří sem kdy přišli a přispěli tím, že si vstupenku koupili. Za to jim patří velký dík," dodává Lucie Bílá.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47