Osudoví muži Petry Kvitové? Wimbledonské finále leccos napovídá i o vztahu s Radkem Štěpánkem...

 Sport 
09. července 2014 05:23 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dnes již dvojnásobná Wimbledonská vítězka  Foto: Facebook
Jen sedm hráček v historii dokázalo před Petrou Kvitovou vyhrát Wimbledon (ve dvouhře) víckrát než jednou a naše lvice tak jde ve šlépějích svého tenisového vzoru Martiny Navrátilové. Ta si samozřejmě nenechala ujít sobotní finále, ve kterém Petra doslova smetla Kanaďanku Eugenii Bouchardovou z kurtu.

Mezi fanoušky Kvitové rozhodně nemohli chybět lidé, kteří se na jejím úspěchu zásadně podíleli. Především její rodina, maminka, bratři a otec Jiří, kterému Petra stihla po zápase popřát k jeho narozeninám a rozplakala tak nejedno oko. Nad dojemným vyznáním utrousila slzu i tenisová matadorka Navrátilová. Ale v první řadě na Kvitovou z tribuny shlížel silně dojatý trenér David Kotyza, ke kterému si po vyhraném zápase jako k prvnímu Petra klestila cestu mezi davy diváků. I protřelý tenisový kouč stěží potlačoval slzy.

Nikde jsme ovšem nezahlédli bývalého přítele Radka Štěpánka. Že by byly po rozchodu jejich vztahy tak napjaté, že nezašel Radek na centrkurt ani fandit? Anebo po odehrání svých zápasů pospíchal za svou novou láskou do Prahy?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve