TV Barrandov štve desítky tisíc diváků! Tohle musí dělat amaréři!

 Seriály & Filmy 
08. listopadu 2016 03:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Televize Barrandov se v dobrém světle řadou až amatérských věcí v dobrém světle zrovna neukazuje! TV Barrandov
Desítky tisíc lidí naštvaných, až šokovaných diváků TV Barrandov. To, co se děje v rámci programu, se hned tak nevidí. A spíše, než profesionální stanici, připomíná lokální maličkou televizi, kdysi ze začátku 90. let!

Už to, že například seriál Doktora Kellerová stopnul Barrnadov bez upozornění a nikdo nedal divákům vědět, proč z pátečního večera zmizel, je samo o sobě amatérismus. Že příběhy, kde hlavní roli hraje krásná Kateřina Brožová, byly bez varování ukončeny. Proč? Co za tím je? Přitom šlo o poměrně dobře zpracovaný seriál. 

"Ten seriál poběží, jen se řeší kdy...Je to trochu chaos, tady," řekl VIPstory.cz zdroj z televize. 

A to, že TV Barranov zcela až "idiotsky" vyměnil Doktorku Kellerovou za skoro čtyřhodinové díky jakéhosi divního seriálu Vyměněné životy, nechápe už vůbec nikdo. "Tam asi někomu totálně hráblo. Musí tam být někdo zhulenej, nebo totální amatér. Třeba ten, co dělá program televize, před tím podával poměranče nebo podprsenky. Jinak to není možné," rozčílila se divačka paní Pavla.

To, že TV Barrandov jako jediná televize přetahuje klidně 15 - 20 minut pořady, kvůli reklamám a některé nasazuje, jak se jí zrovna chce, na to si diváci už taky museli zvyknout. Ovšem to, co by žádná televize na světě neudělala je, přerušení závěry pořadů či seriálů reklamou. 

"Prostě něco běží a půl minuty před koncem jde reklamní blok. Ten skončí a jdou závěrečné titulky. To je snad špatný vtip. To jsem ještě nikdy nikde neviděl. A divím se, že to vedení nevadí. Je to trapné, amatérské a zoufalé. Ať se nediví, že nemají víc diváků, protože to je hrůza," konstatoval člověk znající televizní práci.

"Už to zpravodajství, kdy zásadní témata dávají kamsi na konec a začnou naprosto banálními volovinami, není normální. Pominu úroveň některých moderátorů a reportérů. Je to zoufalství. Asi by se měl pan ředitel na to vysílání podívat. Alespoň někdy...," dodal dlouholetý televizní pracovník, který prošel veřejnoprávní i privátní televizí. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47