V.I.P. vraždy na Primě skončily, co bude dál? My to víme!

 Seriály & Filmy 
18. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
V.I.P. vraždy skončily! Co bude dál?  archiv Prima FTV
Seriál V.I.P. vraždy na Primě v neděli skončil. Třináctidílná kriminální série se Soňou Norisovou a Patrikem Děrgelem v hlavních rolích se na obrazovce docela dobře uchytila. A protože o případném pokračování rozhoduje sledovanost, tedy diváci, tak právě oni rozhodli!

„Budou se točit další díly. Nebude to hned, ale až příští rok, nicméně úspěšné to bylo, takže pokračovat se bude,“ řekl VIPstory.cz důvěryhodný zdroj z Primy.

Milovníci kriminálních zápletek, kteří si příběhy kapitána Berana a spisovatelky Klaudie Wolfové oblíbili, se mohou těšit. Jenomže uplyne ještě hodně vody, než je uvidí v televizi.

„Soňa Norisová letos točit nemůže, natáčí pro konkurenci, takže zřejmě hned od jara příštího roku se další díly V.I.P. vražd začnou realizovat. Tentokrát budou zřejmě víc napínavé, s lepší zápletkou a méně chybami v detailech,“ přiznal zdroj blízký natáčení. Právě některé drobnosti pár desítek diváků zaznamenalo. Byly to chyby v kostýmech, nebo kupříkladu „mrtvoly“ hýbající očima a podobně

A proč vlastně hlavní představitelka Klaudie Wolfové nemůže nyní pokračování natáčet? „Protože od konce května točí na Šumavě pokračování konkurenčního seriálu Policie Modrava 2. A to moc dohromady nejde jak programově, tak hlavně časově,“ dodal zdroj z jejího okolí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47