Známý herec z Ordinace a Cest domů vysoudil na Jakubiskové skoro milionu! A poslal na ní exekutory!

 Seriály & Filmy 
20. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohohle herce měla Jakubisková s manželem připravit o peníze! Teď na ně poslal exekutory! archiv Prima, Profimedia
Říká se, že na každého jednou dojde a jak se zdá, na producentku a herečku Deanu Jakubiskovou Horváthovou už došlo. Herec známý z Ordinace v růžové zahradě či Cest domů, slovenský umělec Milan Bahúl poslal její firmu k soudu. A uspěl! Peníze však stále nemá, proto na Jakubiskovou a jejího manžela poslal exekutory.

Jak uvedl Nový Čas, jde o vyplacení provize pro Bahúla za film Nejasná zpráva o konci světa. Spor trval neuvěřitelných dlouhých 17 let. Manželé Jakubiskovi měli herci zaplatit 410 tisíc korun, ale za tu dobu vzrostla částka s úroky až na bezmála 1,5 milionu, a tu teď budou muset zaplatit.

„Obvodní soud vyřkl verdikt v můj prospěch, ale protistrana se odvolala ke krajskému soudu. Ten loni na podzim potvrdil rozsudek a odvolání protistrany zamítl. Do dnešního dne mi firma Jakubisko film nezaplatila ani cent a vzniklo exekuční rozhodnutí“ řekl Bahúl pro Nový Čas.

Jakubskovi mají na krku spoustu dluhů a několik exekucí. Zda se Bahúl dočká svých peněz je tedy otázkou. Jisté však je, že tím to nekončí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008