Útěk Morávkové ke konkurenci! Proč přišla o slušný balík?

 Seriály & Filmy 
10. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Z doktorky Suché se stala drsná policistka. Vrátí se Morávková ještě vůbec zpět na Novu, nebo se usadí znovu na Primě?  archiv Nova
Dana Morávková je pořád atraktivní ženská a skvělá a žádaná herečka. Její role doktorky Suché v Ordinaci v růžové zahradě má však útlum, a tak se zdá, že Dana tak trochu zdrhla ke konkurenci. Dnes večer jí můžete vidět v dalším dílu seriálu V.I.P. vraždy.

Zatímco na Primě kralovala před lety v seriálu Rodinná pouta a následně Velmi křehké vztahy, následně právě odtud přešla do Ordinace. Teď se však „pachatel vrátil na místo činu“, tedy zpět na Primu.Tím, že už nehraje, alespoň zatím v ordinaci, přišla o slušný balík, v řádu stovek tisíc korun. Ve V.I.P. vraždách tak vysoký honorář zdaleka tak za pár týdnů natáčení prý nevydělala.

Morávková hraje roli drsné Ireny Drexlerové z Generální inspekce bezpečnostních sborů.

„Policistku hraju úplně poprvé. Domyslela jsem si k ní příběh a scenáristky Kateřina a Jitka Bártů mi ho posvětily,“ prozradila Morávková, které role drsných ženských bez skrupulí jdou skvěle.

Právě scénáristické a sesterské duo Bátrů před lety vytáhly Morávkovou do seriálového prostředí a díky nim se stala známější a známější.

Na Primě ve V I.P. vraždách točila Dana Morávková vedle Patrika Děrgela, Soni Norisové či Jitky Sedláčková necelý měsíc. Jestli se na Novu do Ordinace zpět vrátí, je otázka a je to tajné. Možná, že se Daně na Primě natolik zalíbí, že to jen touto epizodou neskončí!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47