Léčení, relax i romantika? Františkovy Lázně!

 Life & Style 
02. července 2017 17:45 / Zita Marinovová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Františkovy lázně jsou balzámem pro tělo i duši. www.frantiskovylazne.cz
Hledáte právě tip na dovolenou či jen prodloužený víkend? Zastavte se u nabídky pobytů ve Františkových Lázních. Poohlédněte se na www.frantiskovylazne.cz.

Pokud vás ještě navíc trápí nějaké zdravotní potíže, pak už je tato volba rozhodně tou nejlepší. Jak ale říkají zdejší lékaři, velká část zahraniční klientely přijíždí na lázeňské pobyty preventivně, aby zdravotním problémům naopak předešla. Sportovci pak mohou využít zajímavých cyklistických okruhů, in-line trasy nebo některého z deseti golfových areálů v okolí.

Jako v ráji

V místních lázeňských domech a hotelech se budete cítit jako v pohádce. Nachází se buď na promenádě nebo v parcích. Celé město ostatně stojí v jednom velikém parku, a tak ze všech oken vidíte jen krásně upravenou zeleň, mezi níž tu a tam prosvítají kousky malebných fasád okolních objektů. 

Nejluxusnější hotel ve Františkových Lázních je Hotel Imperial. Předurčuje ho k tomu nejen jeho jedinečná poloha uprostřed Jitřního parku, ale také bohatá historická tradice. Od samého počátku byl vyhledávaným hotelem mezi evropskou smetánkou. Pobýval zde například poslední císař rakouské monarchie Karel I., jeho budoucí žena princezna Zita Bourbon – Parma nebo prezident Václav Havel.

Tradice léčivých zdrojů

Lázeňská společnost Lázně Františkovy Lázně a.s. navazující na více jak dvousetletou tradici Františkolázeňské léčebné kúry opírající se o zdejší přírodní léčivé zdroje. Tradiční lázeňská léčebná péče se poskytuje v šesti lázeňských hotelech v samém centru lázní. Lázeňské služby zahrnují kompletní servis od ubytování, stravování, léčení až po bohatou nabídku volnočasových aktivit včetně volného nebo zvýhodněného vstupu do Aquafora, největšího a nejkrásnějšího akvaparku českých lázní. Lázeňští hosté mají na výběr ze čtyř nebo tříhvězdičkových hotelů, které jsou prodchnuty historickou atmosférou.

Léčebné programy

Mezi hlavní léčebné programy patří onemocnění srdce a cév, onemocnění pohybového aparátu, onemocnění gynekologická včetně neplodnosti, následná péče po onkologických onemocněních, nemoci trávicího ústrojí, nemoci nervové, diabetes mellitus a edukačně preventivní program. Tyto léčebné programy je u akciové společnosti Lázně Františkovy Lázně možné aplikovat jak na lázeňskou péči hrazenou českými zdravotními pojišťovnami, tak na samopláteckou lázeňskou péči. V rámci samoplátecké léčebné péče mají hosté na výběr ze široké škály pobytů, o klasické léčebné kúry přes krátkodobé speciální pobyty až po wellnessový odpočinek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008