Úžasné chvíle za hranicemi krásy a ženy ve spodním prádle. I Češi měli své zástupkyně!

 Life & Style 
14. října 2016 02:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Všechny dostala krásná a sexy Irina Shayk na červeném koberci. Instagram
Před několika dny se italská Verona stala jedinečnou hostitelkou večera ve znamení krásy a kouzel. Značka Intimissimi zde totiž představila svoji novou show na ledě s názvem Intimissimi On Ice: Amazing Day, která byla jedinečnou kombinací talentu a exkluzivity i velkolepou show takřka mimozemské krásy.
Českou a slovenskou scénu reprezentovala oblíbená modelka Simona Krainová, která byla v exkluzivním modelu k nepřehlédnutí. Kombinace elegantního a svůdného „all black“ outfitu a blonďaté krásy se nikdy neomrzí. Tu nejvíce zaujala exhibice ruského a ve světě proslaveného krasobruslaře Jevgenje Pljuščenka.

Ještě před tím, než reflektory osvítily ledovou plochu, složila značka Intimissimi poctu smyslnosti a ženskému šarmu na červeném koberci, kde se sny stávají skutečností. Mohli jsme zde spatřit známé osobnosti, jako je múza značky Irina Shayk, maďarská supermodelka Barbara Palvin, Portoričanka Joan Smalls a Polka Anja Rubik

Joan Smalls a Anja Rubik patří mezi TOP 10 nejpopulárnějších modelek současnosti. Veřejnost nepřišla ani o šarmantní přítomnost hvězdných modelek Shlomit Malka a Bojany Krsmanovic, které značka Intimissimi objevila a které jsou jejími současnými ambasadorkami. Nechyběla ani zástupkyně sportovního hvězdného nebe - srbská tenistka Ana Ivanovic.

Protože móda se čím dál více prolíná s online světem, byl červený koberec také svědkem defilé nových ženských ikon, bloggerek a vlivných osobností, které jsou nositelkami nových trendů a oslňují svojí krásou nejen na internetu. Svou návštěvou poctila show Intimissimi On Ice „Královna internetu“ Chiara Ferragni, která se svým blogem The Blonde Salad vybudovala celé online impérium a stala se skutečnou hvězdou.

Nechyběla ani Valentina Ferragni, která kráčí ve šlépějích své sestry a proslavila se svojí svěží, moderní krásou a originálním stylem. Představila se i nádherná Sonya Esman, bloggerka rusko-kanadského původu, která má jeden a půl milionu followerů, po boku módní trendsetterky Xenie Tchoumitchevy. Nechyběla zde ani Negin Mirsalehi, Holanďanka s kořeny na Středním východě, jejíž jméno patří na internetu mezi ta nejvlivnější.

Ve Veroně bylo možné vidět i maďarskou modelku Vicky Varga, kterou si nyní předcházejí ti nejslavnější fotografové světa. Publikum potěšila i oslnivá herečka Catrinel Marlon, která nedávno nadchla Benátský filmový festival.

I přesto, že se jedná o přehlídku těch největších světových hvězd a osobností, největší hvězdou Intimissimi On Ice je samotná Itálie, která, stejně jako tato show, oplývá krásou a smyslností. Červený koberec uvítal Evu Riccobono, populární italskou herečku a modelku, Cristinu Marino, mladou talentovanou herečku i fascinující Alici Campello, známou osobnost společenské scény a přítelkyni Alvara Moraty.

Intimissimi Red Carpet 2016 je také poctou stříbrnému plátnu, takže nechyběla ani Matilda Lutz, mladá herečka, která momentálně slaví úspěchy díky své roli ve filmu L’Estate Addosso režiséra Silvia Muccina. Beatrice Valli, oblíbená televizní hvězda, která je zároveň velmi populární na Instagramu, svým okouzlujícím úsměvem rozzářila celý večer, stejně jako youtuberka Clio Make-up, jež na červený koberec u vchodu do Arény vnesla svoji osobitou energii.

Jak je vidět, tento nezapomenutelný červený koberec složil hlubokou poctu nesčetným podobám moderní ženskosti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47