Nová Miss Czech Press je mladá, krásná a zadaná!

 Life & Style 
18. září 2016 17:00 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vítězka Miss Czech Press 2016 Nikol Prachařová s prezidentem soutěže Jiřím Morstadtem! misspress.cz
Je dobojováno! V sobotu se v pražském Klubu Lávka v Praze konal slavnostní galavečer už 3. ročníku národní soutěže krásy Miss Czech Press 2016. Vítězkou se stala mladá, krásná Nikol Prachařová z Prostějova!
Devatenáctiletá tmavovláska zaujala nejvíce porotců, mezi nimiž mělo i VIPStory.cz mělo svého zástupce, a kde nechyběli podnikatelé, byznysmeni, odborníků na módu, či producent a zpěvák Martin France nebo stylista a vizážista Kája Pavlíček.

"Vůbec jsem to opravdu nečekala. Myslím si, že konkurence byla veliká. Moc děkuji a jsem za to velmi ráda. Velmi si toho vážím," uvedla Nikol Prachařová po slavnostním galavečeru, který moderoval Vladimír Hron a na něm i zazpíval. S úžasným pěveckým vystoupením přispěla i gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi.

Mladou, sympatickou krásnou vítězku přijel podpořit její sympatický, mladý přítel, který ji celou dobu držel pěsti a vše podstatné si natáčel na kameru. "Ona je úžasná. Je tak krásná...," rozplýval se mladík z Prostějova.

Porotci vybírali z celkem 12 dívek, které vzešly z velkého castingu, kde se o tituly soutěže krásy ucházelo na 60 dívek z celé ČR!

"Všechny finalistky byly kouzelné, předvedly to nejlepší, co v nich je. Poděkování si zaslouží každá z nich, zvítězit mohla jen jedna," zhodnotil situaci prezident soutěže Jiří Morstadt.

Nakonec vyhrála Nikol Prachařová z Prostějova. Titulem 1. vicemiss se z rozhodnutí porotců pyšní 24letá Kateřina Knopová z Opavy a 2. vicemiss se stala o rok mladší Andrea Kocánková z Prahy.

Jako Miss Publikum vybralo obecenstvo v Klubu Lávka v Praze pětadvacetiletou Markétu Matoušovou z České Skalice a nejvíce hlasů na facebooku dostala a Miss Sympatie se stala Kateřina Huňáčková.

Myslíme si, že to byl velmi povedený večer, na kterém se hosté skvěle bavili. Vítězky dostaly řadu hodnotných cen a také kontrakty v oblasti modelingu. Nyní se těšíme na další ročník," dodala manažerka soutěže Žaneta Morstadt.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod