Jedna z těchhle krásek vyhraje dnes titul Miss Czech Press

 Life & Style 
17. září 2016 02:35 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jedna z těchto krásek získá titul Miss Czech Press, další 1. a 2. Vícemis a Miss sympatie.  misspress.cz
Už 3. ročník prestižní soutěže Miss Czech Press se letos koná na pražské Lávce. Dnes večer získá jedna z 12 finalistek kromě věcných sen i nádhernou, princeznovskou korunku. Porota bude mít co dělat, aby vybrala tu nej, nej, nej...
Před týdnem vybírala odborná porota ze zhruba 60 semifinalistek ze všech koutů republiky a bylo to velmi složité.

Vybrat totiž tu jedinou, která se stane Miss Czech Press 2016, nebylo jednoduché. Porota nehodnotila jen vzhled, míry a váhy, ale i celkový dojem z osobnosti.

Základním výběrem přihlášených soutěžících do letošního 3. ročníku prošlo 60 dívek, které se porotcům představily v rozhovoru s moderátorem, ve společenských šatech a přirozeně nechyběla ani promenáda v plavkách.

Do finále bylo vybráno 12 dívek z celkem asi 300 přihlášených. Z těch vybrala porota na 60 uchazeček a z nich vzešly finalistky.

„Casting se konal v uvolněné atmosféře, kterou ještě umocnilo krásné letní počasí a panorama Karlova mostu a Hradčan. Velmi nás těší, že je o naši soutěž takový zájem a věříme, že i letos vybereme tu správnou dívku,“ řekl prezident soutěže Jiří Morstadt.

Projekt Miss Czech Press nejenže nabízí obrovskou, ne-li životní, příležitost mladým děvčatům, ale vytváří také atraktivní komerční nabídky svým partnerům a v neposlední řadě má charitativní podtext.

„Přihlásit se vždy může každá dívka od 18 do 28 let, která je vyšší než 168 centimetrů, je bezúhonná, bezdětná a hovoří plynně česky. Ale pozor! V soutěži nerozhodují pouze míry a fyzická krása jako je tomu u většiny soutěží krásy, ale především charakterové vlastnosti, osobnost a sympatie,“ podotkla i ředitelka soutěže Žaneta Morštadt.

Na slavnostním večeru, který moderuje Vladimír Hron, a kde bude zajímavý program, bude zvolena Miss, 1. a 2. vicemiss, Miss sympatie pak zvolí fanoušci soutěže. „Stálí partneři si tuto soutěž natolik oblíbili, že již znovu chystají pro vítězky hodnotné věcné i zážitkové dary,“ podotkl Jiří Morstadt.

Mezi cenami je pronájem luxusní vily na Floridě, pronájmy vozů Audi a BMW, zlaté prsteny, led televize, a samozřejmě právo užívat titul Miss Czech Press 2016. Vítězka navíc získá luxusní korunku v princeznovském stylu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008