Nejdřív herečka Winona Ryder kradla v obchoďáku jeho kousky, pak ji slavný módní návrhář zaměstnal jako hvězdu nové kolekce

 Celebrity 
04. června 2022 09:20 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Winona Ryder patřila k hollywoodské elitě Depositphotos
Herečka Winona Ryder je hvězdou nové kolekce kabelek známého a oblíbeného módního návrháře Marca Jacobse. Na tom by ještě nebylo nic neobvyklého, protože módní tvůrci rádi využívají slavné herce a osobnosti. Tak co dramatického tyhle dva spojilo?

Winona Ryder má zajímavý životopis. Nejdřív to vypadalo, že bude jednou z nejobsazovanějších hollywoodských hereček. Pak se ale dostala do problémů a začala zneužívat analgetika a další léky na předpis. Její trable vyvrcholily ve chvíli, kdy byla chycena v obchodním domě Saks Fifth Avenue, jak krade luxusní zboží v hodnotě asi 5 tisíc dolarů.

Ukradla i Jacobse

V roce 2001 to byla kauza, která se svojí velikostí vyrovnala současné kauze Johnnyho Deppa a jeho vyvedené exmanželky. Ostatně Winona kdysi s Deppem chodila a ten do ní byl tak zamilovaný, že si nechal na ruku vytetovat nápis "Winona Forever".

Zkrátka Winona Ryder, zjevně pod vlivem svých léků, si nakradla v obchoďáku pár věcí, mezi kterými byl i svetr od Marca Jacobse. A její láska k tomuto návrháři zašla tak daleko, že se do jeho modelu oblékla i na soudní přelíčení, které po její zlodějské eskapádě následovalo. A Jacobse to zaujalo natolik, že neváhal a Winonu už tehdy, když se všechno zase uklidnilo, angažoval jako hvězdu své tehdejší kolekce.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Winona Ryder (@winonaryderofficial)

Slavná herečka i slavný návrhář se stali dobrými přáteli a jejich spolupráce pokračovala v roce 2015, kdy Winona byla tváří jeho kosmetické kolekce.

Nejnověji Ryder představuje novou kolekci kabelek návrháře, kterého miluje natolik, že kdysi ukradla jeho svetr, ovšem kdo ví, jestli vůbec ve svém stavu věděla, co vlastně krade.

Winona Ryder po tehdejším průšvihu už nepatří mezi nejobsazovanější hollywoodské herečky. Taky se raději z Hollywoodu odstěhovala a už roky žije v San Franciscu. Zasvěcení ale vědí, že už od roku 2016 zdobí velmi uznávaný seriál Podivné věci. Hrála také v úspěšné minisérii Spiknutí proti Americe.

Autorský článek, další zdroj: New York Post - Page Six

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod