Syn se mu narodil v seriálu i ve skutečnosti: Miroslav Etzler je čtyřnásobným tátou!

 Celebrity 
19. června 2018 10:24 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Miroslav Etzler je čtyřnásobným otcem Instagram
Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Miroslav Etzler (53) a jeho partnerka Helena Bartalošová (36) se dočkali prvního společného potomka. Etzler má z předchozích vztahů další tři děti, pro Helenu Bartalošovou je to první dítě.

Miroslav Etzler má z prvního manželství dcery Markétu a Magdalénu. S herečkou Zuzanou Bydžovskou má syna Kristiána. V pátek se mu narodil syn Samuel. Etzler se tak v 53 letech stal čtyřnásobným otcem. Podle svých slov už nepočítal s tím, že bude otcem, spíše myslel, že bude dědečkem. 

Herec seriálu Ordinace v růžové zahradě se i ve své seriálové lince jako Karel Rytíř stal v těchto dnech tátou syna Benjamina. V reálném životě je hercova situace mnohem méně komplikovaná a chlapečka mu porodila jeho dlouholetá přítelkyně.

Dítě se narodilo již v pátek, rodiče si ale první dny nechávali jen pro sebe, aby si čerstvé okamžiky vychutnali v klidu. Až nyní šťastný otec promluvil. „Samuel si vybral mě a Helču a my mu ukážeme, že si vybral dobře,“ slíbil herec synkovi prostřednictvím televize Nova.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47