Nádherná Petra Němcová opět ozdobila červený koberec na festivalu v Cannes

 Celebrity 
12. května 2018 09:35 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tradičně dokonalá Petra Němcová  Instagram
Petra Němcová je jednou z nejkrásnějších a nejznámějších českých modelek. Na známém filmovém festivalu v Cannes je naše slavná kráska jako doma.

Byť má Petra Němcová (38) za sebou nezpochybnitelné úspěchy ve světě módy a obrovský kus práce, do povědomí široké veřejnosti se zapsala díky tsunami, které přežila v roce 2004. V Thajsku jí při otřesné události zemřel snoubenec, fotograf Simon Atlee (†33).

Úspěšná kariéra rodačky z Karviné začala v roce 1995, kdy vyhrála prestižní soutěž Elite Model Look a záhy se odstěhovala do Milána, kde se jí začala hrnout jedna nabídka za druhou. Pózovala pro mnoho známých fotografů a dostala se na titulku nespočtu prestižních časopisů, jako jsou například Vogue, ELLE, Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Ocean Drive a Marie Claire, včetně vyhlášeného Sports Illustrated. Předváděla i pro vyhlášenou značku Victoria's Secret, což se ve světě modelingu považuje za jeden z vrcholů kariéry.

Česká modelka sice nepatří mezi hvězdy stříbrného plátna, na nejvýznamnějším filmovém festivalu je však vždy vítaným hostem. Úspěšná kráska na akcích, jako je filmový festival, navazuje kontakty, díky nimž může pomáhat více lidem v nouzi. 

 

Na červený koberec Petra dorazila v krásných bílo-stříbrných šatech a při pózování byla jako vždy za hvězdu. Modelku v sobě rozhodně nezapře, i když už svou původní profesi pověsila na hřebík. Tradičně dokonalá Petra Němcová jako každý rok ozdobila červený koberec.

Petra Němcová je nejen úspěšnou topmodelkou, ale také jednou z mála českých žen, které se objevily po boku hned několika slavných mužů. Kouzlu krásné Češky propadli i ti největší hollywoodští šviháci včetně Bruce Willise, Seana Penna nebo Gerarda Butlera. Nyní je prý již několik měsíců zamilovaná do premiéra Haiti Laurenta Lamotheho, kterého poznala na svých cestách za charitou.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod