Daniel Hůlka zabodoval! Opět ukázal, že na muzikálová prkna prostě patří

 Celebrity 
17. dubna 2018 09:40 / Monika Knorkova
  0
📷
7 fotografií v galerii
Premiéru nové role odehrál Hůlka na výbornou! Divadlo Broadway
Daniel Hůlka (49), který v loňském roce po dohodě s producentem Oldřichem Lichtenbergem odložil účinkování v novém muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou, si může konečně oddychnout, protože premiéru v roli Aramise má úspěšně za sebou.

Mušketýrský tým v Divadle Broadway je tak konečně kompletní. Svou premiéru v roli d´Artagnana musel v loňském roce kvůli koncertnímu turné odložit také Josef Vojtek.

„Moc jsem si premiéru užil, na jevišti jsem zkoušel tři dny, kolegové byli skvělí, rád bych jim poděkoval za to, že se mnou zkoušeli. A další díky patří divákům, kteří vytvořili v divadle bezvadnou atmosféru,“ sdělil nám své dojmy z premiéry zpěvák.

„Byl skvělý, jsem rád, že do muzikálu Dan naskočil, taky se budeme konečně potkávat v šatně, protože téměř všude se alternujeme a vídáme se jen na zkouškách,“ prásknul nám představitel d´Artagnana Marian Vojtko.

Premiéru dále odehrál zpěvák například po boku Jana Kopečného, Bohouše Josefa, Josefa Vágnera nebo Michaely Gemrotové. Zpěvák letos oslaví padesátiny a muzikál Muž se železnou masku oslaví stou reprízu. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008