Česká Miss představila finalistky pro rok 2018. Jak se vám líbí?

 Celebrity 
10. dubna 2018 12:15 / Monika Knorkova
  0
📷
14 fotografií v galerii
Finalistky České Miss 2018 s Evou Čerešňákovou Roman Souček
Národní soutěž krásy Česká Miss zná svých deset finalistek. Ty se 2. června 2018 utkají o titul nejkrásnější dívky České republiky v Multifunkční aule Gong v Ostravě. Kromě korunky získají i věcné ceny za více jak 1 000 000 Kč, kontrakt s kosmetickou firmou za 750 000 Kč či účast na Miss Universe.

O tom, které semifinalistky postupují do finále, se rozhodovalo v pátek 6. dubna 2018. V porotě bylo více jak třicet porotců, mezi nimiž se objevily i dřívější vítězky České Miss, spolumajitelé České Miss Eva Čerešňáková a Martin Ditmar a mnoho dalších osobností.

„Mezi semifinalistkami bylo mnoho krásných dívek a nebylo vůbec jednoduché vybrat finálovou desítku. Navíc, dívky působí nějak na fotografiích, ale když je následně vidíte celý den a hodnotí se mnoho aspektů, zaujmou úplně jinak než z jedné fotografie,“ řekla ředitelka soutěže a spolumajitelka České Miss Eva Čerešňáková.

Hodnotil se vzhled přihlášených dívek, postava v plavkách, vystupování a vyjadřování i to, jak se na semifinále připravily. Spousta dívek byla skutečně dobře připravena a zaujaly také volnou disciplínou, která o nich mnoho prozradila.

Volné disciplíny byly často profesionální a opravdu atraktivní a na základě toho se i vedení České Miss rozhodlo zařadit volnou disciplínu zpět do programu finálového galavečera. Ta tam v posledních letech chyběla. Dívky v jejím rámci předvedly například zpěv, hru na klavír či saxofon, vzpírání, břišní tanec či tanec se psem a mnoho dalších dovedností.

„Já jsem si moc užívala to, že jsem mohla být součástí poroty a být i na druhé straně. Nejvíce mne potěšilo, jak byly semifinalistky většinou skvěle připravené na volnou disciplínu. S finálovou desítkou dívek jsem moc spokojená,“ přiznala úřadující Česká Miss 2017 Michaela Habáňová, která 2. června 2018 svou korunku předá nové České Miss 2018. Tou se stane jedna z těchto deseti finalistek České Miss 2018.

V průběhu semifinále byla vyhlášena i Nejsympatičtější semifinalistka České Miss 2018, kterou volila na webových stránkách České Miss veřejnost. Z téměř 130 000 hlasů získala přes 11% hlasů Aneta Mitušinová a odnesla si tak již ze semifinále hodnotné ceny. Aneta však zaujala i porotce a postoupila mezi finalistky.

Finálový večer České Miss, který proběhne 2. června 2018, se v ostravském Gongu koná vůbec poprvé. „Jsme velmi rádi, že se nám daří hostit rozmanité akce. Česká Miss je soutěž s tradicí, je to ukázka nejen vnější, ale také vnitřní krásy, proto mi přijde symbolické, že se její finálový večer odehraje v tom nejkrásnějším místě Ostravy,“ říká výkonný ředitel Dolních Vítkovic Petr Koudela.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008