Energická Andrea Kalivodová: V mateřství má více aktivit než kdykoli předtím!

 Celebrity 
15. března 2018 17:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Andrea Kalivodová si jízdu nemohla vynachválit Peugeot
Andrea Kalivodová oslavila se svým druhorozeným synem Sebastianem jeho první narozeniny a hned se naplno vrhla zpět do práce. Roční rodičovskou pauzu si moc neužila, pouze omezila počet představení.

Vypadá to však, že ji mateřství nabíjí energií, protože dnes má víc aktivit než kdykoli předtím. Carmen v Národním divadle, Polská krev v karlínském divadle, dámské operní trio Opera Diva, koncerty po celém světě, natáčení nového CD a navíc chystá turné k 100. výročí založení republiky.

Monumentální turné začne na podzim, ale Andrea se už teď pečlivě připravuje. Ovšem nejen hlasově, zkouší také poznat prvorepublikovou atmosféru, a proto se občas nechává vozit na akce historickým, téměř sto let starým Peugeotem 302. Tento nádherný veteránský exemplář má v sobě zvláštní kouzlo. Je honosný, důstojný, vážný, ale zároveň bohémsky extravagantní, přesně v duchu doby začátku 20. století.

Doslova prý dobově voní. „Jízda v tomto úžasném Peugeotu je příjemně houpavá a uklidňující. Je takový vznešený. Úplně vás přenese o 100 let zpátky," libuje si Andrea. „Auta miluji, hlavě ta francouzská. Mají v sobě takový ten francouzský šarm a noblesu. Já sama mám už několikátého peugeota.“

Ten její současný ovšem žádný veterán není, naopak, jezdí s tím nejmodernějším peugeotem, kterého můžete aktuálně koupit a taky nejžádanějším. Esúvéčka jsou totiž právě v kurzu. Svoje SUV Peugeot 3008 využívá Andrea denně na přepravu z Psár do Prahy a dokonce se s ním vydává i na některé z jejích koncertů na Slovensku a v Rakousku. Tato výjimečná žena má zkrátka energie na rozdávání!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve