SuperStar už netáhne? Sledovanost oblíbené show dramaticky klesla!

 Celebrity 
07. března 2018 10:17 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Druhý díl pořadu SuperStar sledovalo mnohem méně diváků než ten první Facebook
Druhý díl pořadu SuperStar sledovalo mnohem méně diváků než ten první, konkrétně 663 tisíc. Předběhl ji pořad Tajemství těla na České televizi, který sledovalo 815 tisíc diváků, a vítězem sobotního večera se stala kriminálka Polda III na Primě, kterou vidělo 937 tisíc televizních fandů.

Tak tohle byl nečekaný pád střemhlav. Zatímco první díl SuperStar 2018 si vedl takřka slušně v divácké sledovanosti, v pořadí druhý díl pátého ročníku této pěvecké show zažil doslova otřes v základech. Sledovanost se v České republice totiž pouze po jednom díle propadla o skoro 100 000 diváků.

Diváci si stěžují především na porotu. Vadí jim, jak se chová k soutěžícím. „Nezlobte se na mě, ale od poroty je to hnus, jak se chovají. Soutěžící zpívá a oni se tam smějí tomu dotyčnému. Uvědomují si vůbec, jak těm soutěžícím musí být? Někdy mě celá porota připadá, že se opravdu chovají jak debilové. Laskavě se nad sebou zamyslete, chováte se hůř, než malé děti, hanba!!!“ vzkázala porotě další rozzuřená divačka.

A nebyla sama. „Když ten soutěžící odejde z placu, tak ho ještě hnusně pomlouvají a vysmívají se mu. No prostě hnůj,“ komentovala pořad jiná žena v diskuzi.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47