Tereza Kerndlová vydává album. K této příležitosti si nechala vylepšit svou tvář!

 Celebrity 
27. února 2018 11:17 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zpěvačka neponechává nic náhodě Klinika Yes Visage
Celých šest let si fanoušci Terezy Kerndlové museli počkat na nové album. A konečně, na jaře 2018, se dočkají! Zpěvačka neponechává nic náhodě a před natáčením nového klipu se rozhodla vylepšit svou tvář za pomoci laserového ošetření.

Přestože krásná zpěvačka Tereza Kerndlová právě ve studiu dokončuje nové album, našla si čas a zašla si na kliniku na laserové ošetření pleti. Připravuje zbrusu nový klip a chce vypadat dokonale. „Při zpívání hodně používám mimiku, což má za následek, že se mi kolem očí a na čele začínají tvořit vrásky. Ráda bych se jich zbavila a zároveň předešla tomu, aby v budoucnu byly výraznější,“ prozrazuje zpěvačka. „Navíc mě trápí popraskané žilky, které musím neustále maskovat make-upem a tento laser mě jich dokáže zbavit. Na to se moc těším,“ dodává Tereza Kerndlová.

Jaké ošetření si půvabná zpěvačka dopřála? Unikátní omlazení pleti za pomoci nejmodernějšího laseru FOTONA Dynamis PRO. „Terezka řešila mimické vrásky kolem očí a na čele. Kromě toho se chtěla zbavit popraskaných žilek. Doporučila jsem ji neinvazivní ošetření laserem FOTONA Dynamis PRO, který jako jediný z laserů dokáže pronikat nejhlouběji a stimulovat tvorbu kolagenu v hlubších vrstvách pokožky, kam běžné lasery ani neinvazivní přístroje nedosáhnou,“ prozrazuje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová.

A jak celý zákrok probíhal? „Prohřáli jsme pokožku tak, abychom stimulovali tvorbu kolagenu, a tím preventivně působily proti vzniku mimických vrásek,“ vysvětluje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová.

Měla Tereza Kerndlová nějaké obavy z ošetření? „Vůbec ne, na kliniku už chodím dlouho a vím, že jsou zde profesionálové. Chodím sem třeba i na vlasy, a vždy je to pro mě příjemný relax,“ říká s úsměvem zpěvačka.

Už teď se těšíme na nový klip a nové album této talentované a krásné zpěvačky.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47