Majk Spirit si užívá v Thajsku

 Celebrity 
07. února 2018 18:47 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Majk odcestoval do Thajska s partou přátel Instagram
Oblíbený slovenský rapper Majk Spirit utekl před zimou do slunného Thajska. Užívá si všeho, co mu tato rozmanitá země nabízí a dokonce se prý učí i levitovat.

Thajsko pro něj přitom není první exotickou destinací této zimy. Před cestou do Thajska si ještě odskočil do indonéského Bali, kde se setkal se zpěvačkou Darou Rolins i jejím přítelem rapperem Rytmusem a společně oslavovali svatbu kamarádky, jedné z Dařiných doprovodných tanečnic.

V Thajsku se známý rapper věnuje relaxaci, meditaci, potápění, koupe se v moři i v bazénu, ale jak nedávno zveřejnil s humorem sobě vlastním na Instagramu, učí se třeba i levitovat, což neváhal dokázat zveřejněným snímkem.

Dovolenou tráví Majk Spirit s celkem početnou skupinou svých nejbližších přátel. "Život je o vztazích a přátelích. Můžeš žít bez spousty věcí, ale nemůžeš žít bez lidí. Lituju všech těch "úspěšných" lidí bez skutečných kamarádů. Nevyměnil bych svoji bandu za peníze, ani za úspěch a slávu, jakou má Justin Bieber. Ke svým jsem loajální," svěřil se rapper fanouškům na Instagramu.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve