Salma Hayek v slzách. Přišla o svou lásku

 Celebrity 
20. ledna 2018 09:01 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Salma má srdce na správném místě Instagram
Herečka Salma Hayek přišla o svého miláčka, i když čtyřnohého, ztráta to pro ni byla bolestivá. Prostřednictvím sociální sítě se se svou fenkou dojemně rozloučila.

Fenka Lupe, kterou herečka zachránila, se dožila 18 let. "Se srdcem zalitým láskou a zároveň bolestí se musím rozloučit s Lupe. Jsem vděčná za 18 let, během nichž vždy vnesla do mého života smysl a kouzlo. Nemám slov, jak bych vyjádřila, jak moc pro mě znamenala," uvedla herečka, která věří, že její fenka je teď v psím nebi.

O tom, že má Salma srdce na správném místě, už se dávno ví. Ráda a často pomáhá různým nadačním fondům, zejména těm, které se věnují problematice násilí na ženách a diskriminaci přistěhovalců. Naposledy věnovala své černé šaty z udílení cen Zlatý glóbus do aukce, jejíž výtěžek půjde na konto nadace Time´s Up, která pomáhá sexuálně zneužívaným ženám.

Salma Hayek je mexická herečka, režisérka a producentka. V roce 2003 byla nominovaná na Oscara za hlavní roli ve filmu Frida. Jde o první ženu mexické národnosti, která byla nominována na Oscara v kategorii Nejlepší herečka. Salma si zahrála například v legendárních filmech Desperado po boku Antonia Banderase, Od soumraku do úsvitu nebo Tenkrát v Mexiku.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve