Zpěvačka irské skupiny Cranberries nečekaně zemřela!

 Celebrity 
15. ledna 2018 19:05 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ve věku 46 let zemřela jedinečná umělkyně Youtube
Šokující zpráva přichází z Londýna. Ve věku pouhých šestačtyřiceti let zemřela zpěvačka irské kapely The Cranberries Dolores O Riordan. Informaci poskytla její PR agentura a irská státní televize RTE. Bližší informace ohledně příčiny smrti zatím nejsou známé.

Nečekané úmrtí mladé zpěvačky zaskočilo nejen její fanoušky. Zpěvačka irské skupiny Cranberries Dolores O Riordan byla poněkud citlivější a psychicky labilní. Co však bylo skutečnou příčinou její nenadálé smrti média nezveřejnila.

Podle RTE byla v 9.05 ráno přivolána do hotelu v londýnském Westministeru policie. O'Riordan byla na místě prohlášená za mrtvou. Zpěvačka v Londýně právě natáčela písně.  

Písničkářka s výrazným hlasem spolupracovala zejména se skupinou Cranberries. V prvních deseti letech po svém vzniku v roce 1989 prodala kapela na 40 milionů alb. O'Riordanová měla tři děti, její rodina požádala prostřednictvím mluvčího o soukromí.

Zpěvaččiny zdravotní problémy stály už za loňským zrušením většiny vystoupení plánovaného evropského turné, Dolores však ještě před Vánoci dala svým fanouškům naději, když na Facebooku uveřejnila status, ve kterém uvedla, že se cítí lépe a že už začínají s kapelou opět zkoušet.

The Cranberries se dali dohromady v roce 1989. Hned s první deskou "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" v roce 1993 přišel masivní úspěch, především díky hitům "Dreams" a "Linger". Ten potvrdila druhá studiovka "No Need To Argue" a s ní další hity "Zombie" a "Ode To My Family". Celkem kapele vyšlo sedm studiových alb. Během pauzy formace rodačka z Limericku vydala i dvě sólové desky "Are You Listening?" (2007) a "No Baggage" (2009).

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47