České krásky prý o Vánocích diety nedrží

 Celebrity 
25. prosince 2017 11:00 / Marcela Plachá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Finalistky České Miss 2017 mají rády tradice Petra Odrazilová
Vítězky České Miss 2017 prozradily, na jaké tradice si potrpí, co je o svátcích čeká, i to, že diety na konci roku nedrží. Miss Habáňová je vzorem plnění téměř všech tradic!

Česká Miss 2017 Michaela Habáňová prozradila, že nesnáší změny a je ráda, když jsou každé Vánoce stejné. „Moji rodiče by raději trávili vánoční svátky na naší chalupě v Beskydech, ale my se sestrou chceme být doma a dodržujeme tradice," prozradila.

"Každoročně pouštíme skořápky po vodě, jestli spolu budeme na blízku celý rok. Poté všichni dohromady snídáme vánočku, kterou nám vždy upeče babička. Po snídani se vydáváme na osm kilometrů dlouhou procházku s rodinou a přáteli. Po návratu zpět domů začneme chystat stůl a společně i s babičkou a dědou usedáme k štědrovečerní tabuli. Nesmí chybět polévka, kapr a bramborový salát, který dělá můj tatínek podle Zdeňka Pohlreicha a je to jediné jídlo, které za celý rok připravuje,“ svěřila se Habáňová, která se průběžně snaží jíst zdravě i sportovat. Blízko má také k zimním sportům, dříve závodně krasobruslila a nyní trénuje mladé sportovkyně sama. 

 

Česká Miss Earth 2017 Iva Uchytilová považuje Vánoce za nejoblíbenější část roku. „Vánoce vždy trávím s mými rodiči na Vysočině. Jsem ráda, když se všichni sejdeme u jednoho stolu a strávíme spolu nějaký delší čas," uvedla. „Co se týká diet, tak ty přes vánoční svátky zásadně nedržím,“ konstatovala vysoká tmavovláska, která se na světové soutěži Miss Earth probojovala z devadesáti dívek mezi osm nejkrásnějších. 

Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková slaví Vánoce hned dvakrát. S rodinou o den dříve a následně s přítelem. „Vánoce s rodinou jsme měli už 23. prosince, protože ráno na Štědrý den jsme odjeli s přítelem do rakouského Nassfeldu, kde spolu oslavíme i Nový rok," popsala Vlčková s tím, že si žádné předsevzetí nedává, protože je to pro ni jen klišé, a snaží se stanovovat si maximální cíle v průběhu celého roku.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008