Dara Rolins tvrdě dře a plánuje o tom napsat knihu

 Celebrity 
16. prosince 2017 07:00 / Marcela Plachá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Je spokojená a vše se jí daří Showpix
Ikona mnoha žen Dara Rolins vydala svůj další diář i nové CD. V budoucnu by mohla přibýt ještě i kniha. V osobním životě novinky neplánuje. Nebo o nich nemluví.

Pětačtyřicetiletá pěvecká hvězda, sexy zpěvačka, pyšná maminka devítileté dcery Laury a trochu také spisovatelka Dara Rolins se rozhodně nenudí. Zejména tvrdě dře na své postavě. „Hubnout, tvarovat a hlavně udržet si pevné a dokonalé tělo, to není jen tak. Je to dřina. Ale mám v tomhle trpělivost, protože vím, že jinak to nejde,“ prozradila v rozhovoru pro iDnes.cz 

Přesto, že již není nejmladší, chce tak stále vypadat a nezklamat. „Pro hodně žen jsem vzorem a beru to jako velkou zodpovědnost. Doufám, že své fanynky nikdy nezklamu,“ uvedla.

Nedávno také vydala nové album s příběhovými hity a také druhý diář. „Rok podle Dary 2018 opět vychází z mé povahy, podstaty. Mám ráda, když se věci trochu opakují, zejména když si je oblíbím a zvyknu si na ně. Rozhodně se nemění v tom zásadním,“ prozradila. Na křtu diáře jí to samozřejmě moc slušelo.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve