Spor vygradoval: Řepka poslal exmanželce hodně drsný vzkaz!

 Celebrity 
07. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Takhle byli Tomáš a Vlaďka Řepkovi spolu ještě spokojení a dnes jeden druhého nenávidí Archiv Nova
Hodně vygradoval spor mezi fotbalistou Tomášem Řepkou a jeho exmanželkou Vlaďkou Řepkovou. Ta jeho i partnerku Kateřinu Kristelovou "obvinila" z toho, že oni stojí za inzerátem na porno serveru, kam umístili modelčino telefonní číslo.

Řepka však považuje útoky své ex za totálně nesmyslné s cílem ho i jeho přítelkyni Kateřinu Kristelovou zničit. Ona sama mu nemůže přijít na jméno za to, jak se prý chová. 

Fotbalista však namísto toho, co by si měl vyříkat tyhle věci s bývalkou mezi čtyřma nebo šesti očima, vytahuje špínu na veřejnost. Používá k tomu sociální sítě. Schválně, aby si to přečetlo co nejvíce lidí! 

„Tobě bych, Vladěno, chtěl jen vzkázat: Jsi pro mě nula, která soustavně lže, manipuluje a upírá mi syna. Nedávný esemesky, ve kterých vzpomínáš na naše začátky a vyhrožuješ, že máš fotky, kde ti usínám v náruči, a že jsem na tebe roky čekal, mám schovaný. Nelíbily by se tvýmu partnerovi a nelíbily se ani mně a mojí partnerce, když jsi mi je v noci posílala," napsal Řepka na sociální siti.

Fotbalista vyčítá bývalé ženě Vlaďce Erbové to, že nemá kontakt s dětmi. „Je mi líto, že jsem kvůli tobě neviděl pět let svý děti a že jsem tvým manipulacím věřil. Hlavně v tý době jsem nebyl sám sebou! Moje chyba, za kterou platím. Měla by ses stydět, Vladěno! Za to, kolik věcí a peněz jsi odcizila z mýho domu a jak manipuluješ Markusem proti mně! Připravila jsi mě málem o děti, o můj současný vztah mě ale nepřipravíš! A Vy všichni, který vypí*aný Erbový věříte, se vzpamatujte! Pro tebe je jedinej cíl. Udělat ze mě idiota, kterej stojí za vším zlým, co se ti děje, neumí napsat ani status na Facebooku, buď v klidu, i tenhle si na zdraví všech svých dětí píšu sám!!! A hlavně rozdělit mě a Katku, jako jsi to dělala u svého prvního muže. Na policii kvůli tobě chodím třikrát týdne. Rád tam půjdu zas. Jsem zvyklý. Každá komedie ale má svoje hranice, Vladěno,“ zní na Facebooku.

Po přečtení těchto úryvků si musí každý položit jednu otázku, a sice - milovali se někdy vůbec tihle dva lidé, když se veřejně takhle haní, nadávají si a osočují se? Odpověď je jednoduchá - ano, milovali. Ale i takhle může dopadnout veliká láska.  

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47