Herečka Aňa Geislerová některými z oceněných na Hradě opovrhuje

 Celebrity 
05. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Aňu Geislerovou pohoršilo, koho všeho prezident na Hradě vyznamenal! ShowPix
Týden uplynul od chvíle, kdy prezident Miloš Zeman ocenil na Hradě řadu osobností, včetně herců, zpěváků nebo režiséra. Zatímco jedni jim to přejí, druzí se nad tím stále pohoršují. Velmi kriticky se nyní vyjádřila třeba herečka Aňa Geislerová.

Prezident mediali udělil napříkad Zdeňku Troškovi, Heleně Vondráčkové, Luďku Sobotovi, Yvettě Simonové, Janu Skopečkovi, Evě Urbanové, Štefanu Margitovi či Jarku Nohavicovi.

 Na některých z vyznamenaných “nepřímo” nenechala niť suchou například herečka, která má za sebou celou řadu skvělých rolí a je držitelkou ocenění, přesto toho asi nedokázala ještě tolik, jako mnohé oceněné osobnosti.

„Náš pan prezident je populista, proto vytáhl i spoustu osobností, které skutečně podle mne se nezasloužily třeba o umění. Nemůžou být tedy s čistým svědomím reprezentanti naší země,” prohlásila až znechuceně a kádrujícím způsobem Aňa Geislerová. 

Není sama, která kritizovala letošní ocenění na Hradě. Nicméně mnohé oceněné osobnosti si z kritiky nic nedělají. „Já si toho vyznamenání velmi vážím a beru ho jako ocenění za mou celoživotní práci. Samozřejmě, že se najdou tací, kteří nás pomluví a budou na nás kydat špínu. Je to jejich problém," prohlásila Helena Vondráčková.

Podobně hovoří i pěvec Štefan Margita. „Já jsem zcela apolitický, nikoho jsem nepodporoval a beru to jako ocenění za mou práci a velmi si toho vážím,” řekl Margita.

„Já si vážně z kritiků nic nedělám a hned ještě na Hradě jsem říkal, že se najdou tací, co nám to nebudou přát. Proto říkám, ať si zkusí natočit film, napsat scénář, napsat nebo zazpívat písničku, udělat turné. Zkrátka, ať zkusí něco dokázat, pak můžou kritizovat. Já to beru jako poděkování od lidí, příznivců, a ne jako nějakou ,politickou cenu´. A jak by dnes, kdyby žila, řekla Helena Růžičková, která by všem těm pomlouvačům vzkázala: Polibte si pr**l ve volným čase, aspoň si zacvičíte,” dodal s úsměvem Zdeněk Troška, který právě dokončuje novou českou pohádku Čertoviny. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod