Celebrity se sešly v nové parfumerii. Jakou vůni má ráda Simona Krainová?

 Celebrity 
05. listopadu 2017 00:11 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Otevíračku parfumerie moderoval Leoš Mareš Douglas
Jedna krásnější než druhá. Jedna více sexy než další. Řeč není o ženách, ale o vůních, což spolu často souvisí. Řada celebrit se zúčastnila otevíračky "nové" parfumerie v centru Prahy, respektive zásadně zrenovované.

Simona Krainová, Leoš Mareš, Monika Absolonová, Petra Svoboda, Jitka Schneiderová a další nesměli chybět na otevíračce parfumerie Douglas na Příkopech. Kdo by neměl rád luxusní vůně, vždyť trh jich nabízí tolik. 

„To je vůně, to je úžasné," pochvalovala si zpěvačka Monika Absolonová, která čichala od jednoho flakonku k druhému a nevěděla, kterou by si vybrala. Podobně to měla i Simona Krainová nebo Petra Svoboda. „Když voní žena, je to krásné, ale když voní muž a voní správně, pak je to skvělé a sexy," prozradila i sexy moderátorka Novy Petra Svoboda.

Vlajková loď Douglas funguje už 13 let a nyní mění svůj vzhled do moderního designu. A známé osobnosti zkrátka nemohly chybět. Vždyť rozmanitost značek je sama o sobě lákavá. 

„Giorgio Armani Beauty a Privé, La Mer, Sensai, Jo Malone, MAC nebo Smashbox či NYX a další, to je prostě úžasné,” řekla Simona Krainová, doprovázená manželem Karlem Vágnerem ml.  

Leoš Mareš otevíračku moderoval a také očichal ty nejluxusnější pánské, ale i dámské vůně. „Hledám inspiraci pro Ježíška," usmíval se sympatický moderátor, který se bude nejspíš brzy ženit. Svou partnerku Moniku Koblížkovou požádal o ruku.

Zpěvačky, herečky, modelky, moderátorky, ale i další hosté měli zcela jistě ještě dlouhé hodiny po odhodu z Douglasu v paměti mnoho vůní. A protože se opravdu blíží Vánoce, pak jde o ideální inspiraci pod stromeček pro své drahé polovičky, nebo třeba přátele. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008