Nemocný Luděk Munzar vyrazil mezi kolegy: Unavený, zesláblý, přesto šťastný!

 Celebrity 
11. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Luděk Munzar je pohublý, ale stále vitální a rád zavítá občas mezi kolegy! ShowPix
Bylo mu už 84 let, sužuje ho jedna rána za druhou, přesto se společnosti nevyhýbá. Český herec Luděk Munzar vyrazil mezi kolegy a evidentně mu to zvedlo náladu. I když je sám hodně nemocný a doma má těžce nemocnou manželku Janu Hlaváčovou, lidí se nestraní!

Munzar vyrazil na křest knihy a vzpomínku o kolegyni Daně Medřické. Unavený, zesláblý, přesto šťastný, že vidí své kolegy a kamarády. Měl si co povídat s Janou Bouškovou, Jiřím Štěpničkou, Martinou Hudečkovou nebo Janou Preissovou, kterou kdysi dokonce učil. 

„Já jsem tak rád, že vás všechny vidím," pronesl Luděk Munzar a usmíval se na všechny strany. Pak zase nasedl do auta a nechal se odvést domů. 

Sám hodně těžce chodí, a když má horší dny, je rád, že vůbec přejde po bytě. Po dvou prodělaných onkologických léčbách ho trápí i problémy s klouby. Jeho manželka Jana Hlaváčová, která několik let trpí těžkým Parkinsonem, depresemi a dalšími potížemi, týkající se zdraví, do společnosti už nechodí. „Už nemůže, jen leží," dodal smutně Munzar.

Filmových a divadelních rolí se herec sice už nadobro vzdal, ale občasné návštěvy společenské akce, kde vidí staré známé a milé tváře, si ještě rád dopřeje. 

„Luděk je úžasný, stále vtipný a i když má sám se sebou starosti a se svou paní, je skvělé, že přišel mezi nás," dodala herečka Martina Hudečková. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve