Bláznivý Koptík dolejzá za exmanželkou a urazil Gregorovou!

 Celebrity 
30. září 2017 04:00 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Taková láska to byla a přitom Koptík teď svou bývalou partnerku nazývá starou bábou! ShowPix
Říká se o těchto lidech, že jsou vyčůraní jako díra do sněhu. A Ondřej Koptík je, zdá se, ještě více. To, co předvádí v posledních týdnech, není normální a dochází i na slova psychiatra a sexuologa Radima Uzla, že mladý muž rozumu moc nepobral.

Když Hana Gregorová Koptíka odkopla, údajně proto, že jí zatajil, že bere drogy, snažil se jí omlouvat se a prosil o odpuštění. Když nereagovala, přišly výhrůžky a urážky. Pak zase na chvíli doprošování. A teď, když zjistil, že herečka prostě zájem nemá, přišel s jinou taktikou. Chce se vrátit ke své exmanželce, s níž má dvě děti.

„Důležité je, že jsme pohromadě, a žádné intriky nás nerozdělí,” nechal se slyšet Koptík. Prý si s Pavlínou, svou bývalkou dali drink a vše si vyříkali. Jenomže poté, co on jí před dvěma lety opustil, si ona našla nového přítele. A to jí právě částečně vyčítá.

Co je ale horší, že svou tolik milovanou bohyni Hanu Gregorovou nazval doslova „starou 65letou bábou”, když se vyjadřoval k tomu, co asi Koptíkově bývalé ženě vadí nejvíce, a proč ji vlastně opustil a nechal s dětmi napospas. „Kráká na vás ta stará vrána? Asi přijde pěkná rána," napsal taky na svůj profil Koptík. 

„Koptík je zmetek, který se potřebuje jenom pověsit na nějakou ženskou a je mu jedno jestli na mladou nebo na starou. Zkrátka mu jde o to, aby ho nějaká živila a byla mu k dispozici, kdykoli si vzpomene,” napsala jedna z diskutérek na internetu. 

„Nejdříve Gregorovou vynáší do nebes, básní o ní a popisuje sex s ní, a pak jí nazve bábou? A to nevěděl před tím, že je stará? Je vidět, že je to jen vypočítavej šmejd,” diví se lidé v diskuzích na sociílních sítích. 

Koptík přitom před více jak týdnem na facebooku psal cosi o tom, že když ho tedy jeho Hanička odkopla, „najde si tedy jinou stařenu”! Koho tím myslel, a proč teď dolejzá za mladou bývalkou, je velkou neznámou!

„On u paní Gregorové zřejmě hledal peníze a ona u něj zase sex," řekl už před časem sexuolog Radim Uzel, který dodal, že Koptík je člověk velmi “mdlé” inteligence.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod