Majitel České Miss Ditmar v kritickém stavu?

 Celebrity 
29. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Majitel České Miss a partner Evy Čerešňákové Martin Ditmar je prý ve vážném stavu! ShowPix
Finále České Miss, které se konalo minulý víkend v Brně, se muselo obejít bez jejího majitele, podnikatele a partnera bývalé missky Evy Čerešňákové Martina Ditmara. Zatímco se objevily spekulace, že se pár rozešel, pravda je úplně jinde.

Majitel soutěže se galavečera nemohl zúčastnit protože je vážně nemocný. Sama Čerešňáková přiznala, že má její partner velké problémy se zdravím, ale bližší podrobnosti nechce rozvádět. Nicméně podle lidí z okolí České Miss byl v době, kdy se vyhlašovala nová česká kráska, na JIP v umělém spánku. 

„Martin je nemocný a je v nemocnici, jeho stav je stabilizovaný. Věřím, že se díky prvotřídní péči lékařů uzdraví," uvedla pro média Eva Čerešňáková která tak musela převzít i veškeré povinnosti za partnera. 

Martin Ditmar onemocněl náhle a prý kvůli nějaké zvláštní bakterii, kvůli které mu měl selhávat organismus a doslova měl bojovat o život. 

„Omlouvám se, nebudu se k tomu vyjadřovat k podrobnostem. Až se Martin uzdraví a bude chtít, sdělí okolnosti sám,“ dodala Čerešňáková. 

Obdivuhodné i přes všechnu možnou kritiku na soutěž Česká Miss zcela jistě je, že její ředitelka Čerešňáková dokázala soutěž vůbec dovést až do plného finále. A to bez pomoci svého partnera, který je vážně nemocný. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod