Horáčkovi vedli dceru poprvé do školy!

 Celebrity 
04. září 2017 14:30 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Horáček s manželkou a dcerou na cestě poprvé do školy ShowPix
Pro každé dítě je to asi nejzásadnější den v životě, třeba jako maturita. Právě ten prožila Julinka Horáčková, dcera textaře a podnikatele Michala Horáčka a jeho ženy Michaely. Přesně takhle šla do 1. třídy Julinka Horáčková, dcera textaře a podnikatele Michala Horáčka a jeho ženy Michaely.

V první školní den odvedli Horáčkovi do 1 třídy dcerku, která roste jako z vody. V barevných šatičkách, s fialovou taškou na zádech a s kytičkou pro paní učitelku, se šestiletá Julie vydala vstříc nové etapě života.

I když šla Julinka s maminkou Michaelou a tatínkem Michalem poprvé do školy zvesela, ukápla i slzička. To si prožil každý z nás. Ale šlo o první a poslední obavy - jak že to v té škole bude a co paní učitelka. Protože je ale dcera slavného páru velmi inteligentní, empatická, tak poté, co vstoupila do třídy, ostych spadl a do školy se teď už těší.

Michal Horáček s manželkou jsou hrdými rodiči, ale hlavně jsou rádi, že mohli prožít společně jeden z nejkrásnějších dnů ve svém životě - vést své dítě poprvé do školy. U toho by každý rodič prostě měl být. A vždy na to budou rádi společně vzpomínat.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008