Klus je potřetí tátou! Dcerce dali se ženou neuvěřitelné jméno!

 Celebrity 
06. září 2017 02:10 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tomáši Klusovi jeho žena Tamara porodila už třetího potomka! archiv Nova
Zpěvák Tomáš Klus je potřetí tátou. Po prvorozené Josefíně a prostředním Alfrédovi jeho žena Tamara porodila v úterý dceru. Snad nelze ani uhádnout, jaké jméno holčičce společně vymysleli!

Po Pepince a Fredíkovi vymysleli Tomáš a Tamara Klusovi své holčičce opět zvláštní jméno. Své třetí dítě pojmenovali Jenovéfa.

Jenovéfa je ženské křestní jméno germánského původu znamenající matka rodu, ploditelka života. Latinizovanou formou je Genoveva. Například pak svatá Jenovéfa je uctívána římskokatolickou církví jako patronka Paříže. Její svátek připadá na 3. ledna. 

Klus na sociální síť umístil k fotce nožiček malého miminka následujícíc status: "Jenovéfa Klusová #dekujiTiTamaro #Jenovéfa #jenaspet #mise:milujeme."

Tomáš byl u porodu svého třetího potomka a manželce po celou dobu asistoval. Teď se dokonce chystá omezit práci. „Do práce se dnes nebudu vrhat a ještě několik následujících dní,“ řekl na Frekvenci 1. Tam se také vyznal z toho, jak jeho život ovlivnila manželka Tamara.

„S mojí ženou přišel do mýho života úplně jinej vítr a ten změnil úplně všechno a teďka jsem šťastnej. Už nehledám štěstí v cizích stájích,“ řekl Tomáš. Novou desku zpěvák zatím nechystá. Rodina je pro něj absolutní prioritou. 

Tomáš chce nejvíce energie investovat především do své rodiny. Ovšem uživit ženu a tři děti, to opravdu není legrace. A vzhledem k tomu, že před časem přiznal spíš dluhy, protože za Prahou koupil pozemek, kde chce stavět dům, bude se muset otáčet, aby vydělal dost peněz, které bude on a jeho rodina potřebovat.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47