Vážná nemoc Toma Jonese? Odložil své tour, přitom před pár týdny roztančil Linec!

 Celebrity 
04. září 2017 09:33 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takhle Tom Jones před pár týdny zpíval v rakouském Linci AP
Waleský zpěvák Tom Jones musel ze zdravotních důvodů odložit připravované americké turné. Oznámil to prostředníctvím Twitteru s tím, že důvodem je doporučení lékařů. Bližší vysvětlení však neposkytl. Jde snad o vážné onemocnění?

Sedmasedmdesátiletý zpěvák, který začátkem srpna doslova roztančil rakouský Linec, kde zpíval pro skoro 3000 lidí na náměstí u katedrály, měl mít šňůru od 6. září v Pensylvánii. Podle aktuálních informací bylo tour přeloženo až na jaro příštího roku. Rodák z Treforestu se také omluvil americkým fanouškům, kteří se těšili na jeho koncerty. Podrobnosti, proč tour odložil, nesdělil. 

Vzhledem k tomu, že koncerty přeložil na květen a červen příštího roku, lze spekulovat, že za tím nestojí jen obyčejná viróza.

„Bojíme se, aby Tom Jones nebyl nějak vážně onkologicky nemocný. Přijde nám, že zhubl a má nějaké problémy," napsali někteří fanouškové na sociální sítě.

Ještě před pár týdny přitom řádil v rakouském Linci. „Bylo to neuvěřitelné. Je to dědeček ale s úžasnou energií. A s vaším Karlem Gottem jsou si teď hodně podobní. Zraje jako víno a koncert v Linci byl jedním slovem waaaau," komentoval jeho vystoupení v Evropě Mark Dienstel.

Co se tedy teď stalo, není jasné. Podle některých zpráv si ale už v Rakousku stěžoval na to, že mu není nejlépe.

Tom Jones, vlastním jménem Thomas John Woodward, začal zpíva už v pubertě na rodinných setkáních a svatbách. Když mu bylo 16 let, oženil se s těhotnou partnerkou Melindou, s níž chodil na střední školu. Obdivuhodné je, že s ní žil až do její nedávné smrti. V roce 1963 se stal frontmanem kapely Tommy Scott and the Senators, ale to se moc neujalo, proto se vrhl na sólovou dráhu.  

Jeho druhý singl, nazvaný It's Not Unusual, se stal světovým hithem. Mezi jeho další slavné písně patří třeba Delilah, Sex Bomb a Mama Told Me Not Come. Na svém kontě má několik desítek studiových alb, z nichž poslední se jmenuje Long Lost Suitcase, které bylo vydáno v říjnu 2015. Na celém světě prodal už přes 100 milionů desek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve