Moderátorka Klára Doležalová vynese šaty za desetitisíce. Dvanáctka frajerů to jistě ocení!

 Celebrity 
20. srpna 2017 02:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Klára Doležalová je mladá, krásná úspěšná a bude spolumoderovat letošního Muže roku v Náchodě! muzroku.cz
Celostátní finále soutěže Muž roku 2017 se neúprosně blíží. Už za týden bude jasné, kdo z finálové dvanáctky mladých krasavců vyhraje hlavní i vedlejší dva tituly. Galavečer se uskuteční v pátek v Městském divadle v Náchodě a moderovat jej bude ostřílená moderátorská dvojice z TV Prima Karel Voříšek a Klára Doležalová. Právě ona vynese šaty za desetitisíce!

Krásná moderátorka má hodně napilno, zkoušela hned dvoje šaty, ve kterých finálový večer bude moderovat.

„Muže roku moderuji poprvé. V minulých letech jsem byla vždycky zaneprázdněná a letos to tedy vyšlo. Jako každou ženu mne zajímalo, co na sebe. S Valentinou Armandi jsme si káply do noty. Nejdřívjsme si povídaly o tom, jaké by šaty měly být a probraly jsme barvy. Vybrala jsem si tyrkysovou a lososovou. Myslím si, že tyto barvy mi sluší a cítím se v nich dobře,“ popisovala tvůrčí proces oblíbená moderátorka. 

Pochlubila se Klára Doležalová svému moderátorskému parťákovi, co bude mít na finále Muže roku na sobě?

„Nejsem si jistá, ale myslím si, že ano. Prozradila jsem mu alespoň ty barvy. A protože ho velice dobře znám, pochvalu moc nečekám. My se vždycky sejdeme ve zprávách v televizi, mám třeba nové šaty a ptám se: Tak co? A on: Co jako? No sluší ti to, jako vždycky,“ smála se Klára Doležalová.

Přestože moderátorka bydlí v Chorvatsku a do Čech jezdí za prací, na akci Muž roku 2017 ráda přijede.

„Karel Voříšek už Muže roku moderoval, tak vím, že je to hodně o improvizaci. A za ty čtyři roky, co s ním moderuji zprávy a pracujeme spolu, dovedeme na sebe velice rychle reagovat. Bude to příjemná práce.“

Šaty sedly Kláře Doležalové jako ulité. Na každých z nich strávila švadlena stohodin práce „To je pravda, Monika se zapotila, ale výsledek stojí za to. Na Kláru se šilo výborně. Potřebovala jedny dlouhé a jedny krátké šaty a neměla ani žádné zvláštní požadavky. Vybrala si z předložených návrhů, domluvily jsme barvu, zohlednily šperky a líčení a šlo se šít,“ řekla návrhářka a pokračovala, „Klára šaty dostane od nás darem, cena se vyšplhá na 50 až 60 tisíc za jedny,“ kalkulovala cenu šatů Valentina Armandi, která se soutěží Muž roku spolupracuje již poněkolikáté.

Obě dámy přinutily prezidenta soutěže usednout za šicí stroj a zkusit si, jaké to je, ušít alespoň jeden rovný steh. A přestože David Novotný pracoval pod nátlakem a pohrůžkou, byl spokojený.  

„Ještě tak přišít si knoflík nebo zašít či spíše zadrátovat nějakou díru to jo, ale za šicím strojem sedím prvně v životě.  Proto jsem rád, že šaty pro Kláru Doležalovou jdou mimo mne. Za ty roky spolupráce se mohu na Valentinu Armandi plně spolehnut. A pak také vím, že Klára a Karel jsou profesionálové a otázku vhodného oblečení mají v malíčku. Tady mám o starost méně,“ řekl s úlevou šéf soutěže David Novotný.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod