Patrasové se konečně rozsvítilo? Rozhodla se k radikálnímu kroku!

 Celebrity 
05. srpna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Patrasová už Slováčka prý nechce, protože jí došla trpělivost! Profimedia
Je jí přes šedesát, ale občas má rozum na dvacet. Alespoň to si myslí řada diváků a fanoušků, nebo spíš těch bývalých! Dádě Patrasové nejspíš chvíli trvá, než jí něco dojde. Až teď totiž konečně pochopila, že její manžel Felix Slováček už asi jiný nebude! A tak se rozhodla k radikálnímu kroku...!

Dáda Patrasová (61) se nechala slyšet, že pokud si chce její Felix žít se svou milenkou Lucií Gelemovou (34), tak ať je po jeho. Ale jedno ví Dáda prý určitě!

„Jestli se Felix rozhodne, tak ať si s ní žije, já jsem se rozhodla, že už s ním žít nechci," řekla pro Super.cz rázně Patrasová.

Tři roky prý vydržela to, že jí Slováček podvádí. Tedy, ne že by jí před tím nepodváděl, ale vždycky šlo jen o chvilkové avantýry. Teď je to jiné a muzikant z manželky dělá hlupáka!

 „Jsem Býk, mám smysl pro rodinu, tři roky jsem si myslela, že se vyblbne a uklidní, ale i ten Býk jednoho dne, když pohár přeteče, řekne dost. A mně se to právě v těchto dnech děje. Říkám: ‚A dost!‘ " dodala Patrasová.

Ta si naopak užívá se svým italským přítelem Vitem, s nímž se zná mnoho let, ale až poslední dobou se sblížili. A Dádě tak právě jeho přítomnost pomáhá v tom, aby se z toho, co se děje kolem ní, nezbláznila.

„Dáda s Felixem žijí desítky let, měli by si to ale vyřešit doma. Neměli by to tahat na veřejnost, jenomže pro ní i pro něj je to vlastě jakési formo proma.... Bohužel trapného," myslí si společný známý obou manželů. 

Patrasová prohlásila, že rozvádět se nebude, ale už nechce hrát komedii... A co na to Felix? Ten se k ničemu nevyjadřuje...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008