Veronika Kašáková by zastínila i markýzu andělů!

 Celebrity 
07. června 2017 16:30 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Veronika Kašáková jako nefalšovaná markýza!  CzechTourism
Modelka Veronika Kašáková si oblékla barokní šaty a vyzkoušela si tak trochu hereckou práci. Před kamerou sice nestála poprvé, ale tentokrát trochu jinak. Veronika získala roli ve videoklipu, který natáčí agentura CzechTourism k propagaci tématu baroka v Česku i v zahraničí.

„Miluju Česko, ráda cestuju a navštěvuju naše památky. K mým oblíbeným místům, kam se ráda vracím, patří třeba barokní zahrada v Kroměříži,” říká Veronika Kašáková.

V barokních šatech vypadala jako princezna a jistě by zastínila i samotnou markýzu andělů. „Angeliku jsem milovala už jako malá holka a taky jsem si vždycky přála zahrát si princeznu. Zčásti jsem si dnes  svůj sen splnila.“, říká Veronika Kašáková během natáčení spotu.

„Celý štáb je strašně fajn, líbí se mi to a těším se na výsledek. Hraní mě baví. Málo kdo to ví, ale vždycky jsem si přála být víc herečkou než modelkou.“, dodává sympatická blondýnka.

Videoklip se natáčel v rámci kampaně agentury CzechTourism Česko země příběhů. Součástí online aktivit je právě projekt BarokoPlay. Agentura do něj zapojila mladé filmové tvůrce, kteří natočili videoklip inspirovaný skladbou Antonia Vivaldiho a barokními památkami.

Veronika Kašáková vyrostla se svým bratrem v dětském domově. Dnes se věnuje naplno svému nadačnímu fondu, ve kterém se snaží právě těmto dětem pomoci se etablovat do života. Znáte ji také jako autorku knížky Zpověď holky z děcáku a jak nám Veronika poodhalila, chystá se napsat druhou knížku. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve