Chýlková odmítla hrát s kolegyní v jednom filmu!

 Celebrity 
05. června 2017 02:35 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Chýlková odmítla hrát ve filmu s Klárou Issovou! archiv
Ivana Chýlková je herečka, která říká, co si myslí a dělá jen to, o čem je přesvědčena. I proto odmítla hrát v jednom filmu s kolegyní Klárou Issovou! Jedná se o komedii, téměř životní autobiografii Haliny Pawlowské, která je teď ze situace nešťastná!

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská chystá  už za pár týdn§ spolu s režisérem Filipem Renčem natáčení filmu. Stejně jako ve filmu Díky za každé nové ráno, si Halina přála, aby jednu z hlavních postav ztvárnila právě Ivana. 

Chýlková měla hrát právě Halininu matku a Klára Issová přímo Halinu. Chýlková se ale nechala slyšet, že takhle to nechce a prostě s Issovou v takovém složení hrát nebude! „Podle ní se k sobě s Klárou typově vůbec nehodí. Paní Chýlková je o tom silně přesvědčena,“ řekl Blesku zdroj z okolí Pawlowské. 

Původně měla i roli Haliny hrát  herečka Bára Poláková, která ale otěhotněla a místo ní dostala roli Klára. Pawlowská teď doufá, že si Chýlková své rozhudnutí ještě rozmyslí a nebude třeba přeobsazovat roli. Jinak by se muselo natáčení odložit. 

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod