Proč Kaiser tajil sestru a divné vztahy v rodině!

 Celebrity 
16. května 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Oldřich Kaiser léta tajil sestru a špatné vztahy v rodině! Archi Bontonfilm
Oldřich Kaise působil vždy jako komik a pohodář. Později měl problémy s alkoholem, ale daleko více ho tížily rodinné vztahy. Třeba to, že tajil, že má sestru, s níž nemá zrovna ideální vztahy! Za vším byly peníze!

Kaiserově starší sestře Evě Douskové (68) nemohl herec a jejich rodině dlouhá léta přijít na jméno. Podle deníku Aha byly za vším události z devadesátých let.

„Naše vztahy nebyly dobré, ale nevím, jestli o tom můžu mluvit bez Oldova svolení,“ uvedla sestra Eva. 

Za vším bylo podnikání. S bratrem Oldřichem, Martinem Dejdarem a společnou kamarádkou Eliškou založili v 90. letech založili firmu Pegas Trade. Otevřeli si kavárnu v centru Prahy a zkoušeli uspět v cestovním ruchu Jenomže se to tak úplně nepovedlo! 

Sestra slavného herce nesla největší díl zodpovědnosti. Když se později společnost dostala do problémů, vše musela řešit ona. „Dopadlo to tak, že jako ředitel společnosti jsem byla odstřižena od všeho a nemohla jsem nic dělat,“ přiznala Dousková.

Dluhy postupně narostly a firma skončila v konkurzu. Od té doby vztahy v rodině narušovaly výčitky, obviňování a hádky. „Kvůli tomu problému dokonce pět let se mnou nemluvili ani rodiče, natož Olda. Všechno jsem to odskákala já, i když to bylo jinak,“ uzavřela Kaiserova sestra.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve