Noid přiznal, že mu chybí sex! Ten měl se svou Gábinou jen někdy!

 Celebrity 
13. května 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Václav Noid Bárta je zdravý chlap a sex mu prostě chybí... archiv
Václav Noid Bárta už několik týdnů řeší rodinnou krizi. S manželkou Gábnou se rozešli. Dělala z něj alkoholika, feťáka a násilníka. Ani jedno není pravda. Zpěvák a herec nyní přiznal, že mu chybí sex. I toho měl prý se svou manželkou málo!

„Třeba, když Vašek koupil Gábině něco drahého, jako kabelky, šaty nebo šperk, bylo to     dobré i pro něj. Pak měl sexu, že prý i dva dny z postele nevylezli. Když jí nic nekoupil, nic nebylo. Co vím, tak Vaškovi teď fyzické hrátky hodně chybí, je to alfa samec...," řekla Vipstory.cz jedna ze známých a kolegyň Noida, která ho mnohé roky dobře zná!

S houslistkou Andreou Jiskrovou, s níž to měli dát po rozchodu s Gábinou dohromady, jsou prý jen přátelé a o sex prý rozhodně nejde. „Jsme pouze přátelé," podotkl Václav Noid Bárta.

Noid se dostal do situace, kdy je sám, dítě si se stále ještě manželkou Gíábinou předávají jak horký brambor. „Chce vyhrát střídavou péči, ale Gábina dělá vše proto, aby to zvrátila. On bude bojovat. Ona se k němu ale vůbec nehodila. On je hodnej chlap a ona jen zlatokopka," myslí si jeden z kamarádů Noida.

Nyní musí nejprve zpěvák vyhrát soud, u kterého si požádá alespoň o střídaveou péči.Pak si musí vyřešit další všci. Nicméně Noid už ví, koho si původně nastěhoval domů, a kdo se podle jeho přátel snaží mstít. A to sizpěvák nechce nechat líbit! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008