Honza Dědek objel se 7 pády Česko. Už teď plánuje další kolo

 Celebrity 
24. září 2021 17:34 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Honza Dědek se bezpochyby dá nazvat fenoménem české talk show Peugeot
7 pádů Honzy Dědka je úspěšná talk show. Hlavní protagonista Honza Dědek má úžasnou schopnost přivést zajímavé hosty z různých oborů a přimět je prozradit na sebe i to, co možná ani nechtěli. V oblíbené talk show už diváci mohli vidět pěknou řádku herců, muzikantů, sportovců a jiných známých osobností. A zřejmě ještě uvidí, protože stále přibývá diváků, kteří vždy v úterý večer zapínají nebo přepínají svoje televize v očekávání, že se dobře pobaví a zasmějí.

Show 7 pádů slaví úspěch také na YouTube, kde Honzovy rozhovory s celebritami zaznamenávají několikamilionová shlédnutí a sto tisíc pravidelných odběratelů.

Honza Dědek se bezpochyby dá nazvat fenoménem české talk show. Kariéru začal v devadesátých letech jako řadový redaktor, později psal i knihy, pak se pustil do rozhovorů se známými osobnostmi. Zlom nastal v roce 2011, kdy se jeho talk show dostaly na divadelní prkna. 

„Historie tohoto pořadu sahá do ledna 2011, kdy se v divadle Viola odehrála moje první talk show; tehdy se ještě jmenovala PosPátky, protože se konala vždy poslední pátek v měsíci. Pak jsme se přestěhovali do Paláce Akropolis a následně do Malostranské besedy, kde jsme dodnes. V listopadu 2011 jsme talk show začali natáčet a záznam umísťovat na YouTube. A pak už jen trpělivě čekali, až si nás všimne televize… To se stalo v loňském roce – a od té doby jsme každé úterý k vidění na FTV Prima,“ říká Honza Dědek.

Divácký zájem přiměl Honzu vydat se se svou show na turné po Česku. Během srpna navštívil desítky českých a moravských měst a předvedl své umění naživo během 90minutových představení konaných zejména na nádvořích hradů a zámků. Honza měl tak neuvěřitelně nabitý program, protože představení se konala každý den. Jeden den se hrálo v Bruntále, následoval 250 kilometrů dlouhý přesun k Mladé Boleslavi, odtud zase další den 150 kilometrů k Rokycanům, a pak znovu 200 kilometrů… a tak pořád dokola. Honza Dědek tak trávil spoustu času za volantem. Naštěstí je dobrý řidič, dosud neboural a má plný počet bodů, i když přiznává, že řidičák dostal až napodruhé, ovšem nikoli z nedostatku řidičských schopností.

„Mojí učitelkou v autoškole byla rázná dáma ve věku mých rodičů, která mi dost důrazně dokázala vysvětlit, že prakticky úplně všechny úkony za volantem provádím špatně… Oč víc jsem se jí bál, o to lépe jsem ovládal testy. Nicméně napoprvé mě ke zkouškám vůbec nepustili – policista totiž v mém občanském průkazu, jímž tehdy ještě byla knížka v gumových deskách, objevil autogram zpěváka punkové kapely The Clash, kterého jsem si tam z nedostatku jiného papíru nechal o pár dní dříve zvěčnit. Po školení o nedotknutelnosti úředních listin jsem byl odeslán na policejní stanici, kde jsem musel zaplatit pokutu a požádat o nový průkaz. Řidičem jsem se tak stal až napodruhé…“ 

Nekonečné cestování Honzovi značně usnadnilo jeho auto. Na turné vyrazil s prostorným, pohodlným SUV Peugeot 5008 v top výbavě, s automatem a silným turbomotorem. Každodenní přesuny tak byly mnohem snesitelnější. 

„S Peugeotem 5008 to byla to láska na první pohled – designově se mi tohle auto zalíbilo okamžitě. Pak jsme se začali seznamovat a já postupně poznával jeho nitro – velmi prostorný interiér, komfort, úžasné vybavení, jízdní vlastnosti… Spořádali jsme společně pár tisíc kilometrů a dneska už mohu hovořit o zamilovanosti prověřené časem.“

Honza Dědek tak turné zvládl na jedničku a už teď začíná plánovat, že ho v příštím roce zopakuje. Jedinou obavou je teď to, že ho za letošní ježdění dostihnou pokuty. Přiznává totiž, že ho jeho Peugeot sváděl k překračování povolené rychlosti, takže možná mu ještě přistane ve schránce ne zrovna vítaná fotka z radaru.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod