Petr Rajchert po letech exkluzivně promluvil o pravém důvodu odchodu z Chinaski i velkých životních změnách

 Face To Face 
10. května 2021 13:49 / René Černý
  1
📷
6 fotografií v galerii
Donedávna Petr Rajchert, dnes už oficiálně Petr Hradil byl hostem Face To Face Face To Face
Jako herce jej proslavila především role v legendárním seriálu Život na zámku. Dnes je ale primárně moderátorem. Stál také u zrodu jedné z nejslavnějších českých kapel. Proč z ní odešel? A proč se nyní rozhodl zcela změnit svůj život, včetně zásadní změny příjmení? O tom Petr Rajchert, dnes už Petr Hradil exkluzivně promluvil v talk show René Kekelyho Face To Face

Petra Rajcherta, dnes nově Petra Hradila, proslavila především role v seriálu Život na zámku, který televize právě reprízuje. Poté prošel mnoha rolemi v televizi, filmu i v divadle, ale více než herectví ho přitahovalo moderování.

Kromě současného Dobrého rána na České televizi, mnoha dílů cestovatelského magazínu Bedekr, ale i pořadu Chcete mě, který zdědil na čas po Zdeňku Srstkovi, se věnuje přípravě nových projektů a pořadů, které se mají točit.

Nyní největší změnou je změna příjmení. Z Rajcherta se stal Hradil, tedy tak se prý původně měl totiž jmenovat.

"Změnou příjmení jsem se rozhodl zachovat rodovou linii původního příjmení svého otce, který se až do čtrnácti let svého věku jmenoval Hradil. Pak se v rodině staly nějaké věci a nastala změna jména," prozradil.

Další změnou je, že se mu loni narodil druhý syn Tomáš. Od jeho prvního, Petra Rajcherta ml., je dělí 27letý rozdíl. "První syn se mi narodil, když mi bylo 25, druhý pak, když jsem oslavil 52. narozeniny. Jen se otočily ty číslovky," podotkl ve Face To Face s úsměvem herec a moderátor.

Další zásadní změnou je jeho chystaná svatba, v pořadí už třetí. První manželkou byla Markéta, herečka, která s ním hrála v Životě na zámku právě jeho manželku, což málokdo ví. Druhou ženou byla herečka a výtvarnice Bára Srncová, kterou diváci znají hlavně jako Rampepurdu ze seriálu Bylo nás pět. Nyní si za pár měsíců vezme třetí ženu, Evu. Ta nemá se světem showbyznysu nic společného. 

"Svatba je plánována v červenci a chceme se vzít na Lipně, odkud pocházím a kde jsem prožil dětství a mládí," prozradil Petr Hradil s tím, že doufá, že do třetice už to tentokrát vyjde. 

Změnou je také to, že se přestěhoval. Momentálně žije v bytě 1+1 v Písku, ale v malé obci na Písecku koupili s nastávající ženou dům, bývalou hospodu, kterou chtějí přebudovat na kulturně-společenské centrum a kde hodlá pořádat řadu akcí. 

Co konkrétně, co ještě dalšího plánuje a proč před dvaceti lety opustil jako jeden ze zakladatelů dnes slavné kapely Chinaski její řady? Co tomu předcházelo a co se mezi členy a kamarády stalo? O tom exkluzivně promluvil právě v talk show Face To Face.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve