Zpověď moderátora Karla Kašáka: Drogy ani děcák rodičům nevyčítám, plním si své sny

 Face To Face 
25. září 2020 10:38 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Karel Kašák si splnil svůj dětský sen. Face To Face
Se svou sestrou Veronikou, modelkou a finalistkou České Miss 2014, vyrůstali v dětském domově. Pak se prosadili v tom, o čem oba od malička snili, i když každý v trochu jiném oboru. Hostem René Kekelyho v talk show Face To Face byl moderátor, sportovec a milovník adrenalinu Karel Kašák.

Dnes je Karel Kašák známá televizní tvář a i když moderuje počasí, užívá si to. Splnil si totiž svůj sen a cesta k němu nebyla vůbec jednoduchá. Ani jeho dosavadní život. Především dětství, které z větší části on i jeho sestra, modelka Veronika, prožili v dětském domově. Cesta z děcáku až po tu televizní hvězdu byla poměrně dlouhá.

„Já bych řekl, že dlouhá asi byla, ale byla zábavná a užíval jsem si ji. A je pohádková, fantastická!,“ říká dnes sympatický, urostlý muž, který miluje život, práci, kterou dělá a adrenalin. Ten ho provází celým životem.

Karel byl v dětském domově osm let, jeho sestra Veronika tam byla déle. A sama se rozhodla zůstat tam i po základní škole.

„Rodiče se rozvedli a abych byl upřímný, tak vlastně úplně nevím, proč. Nicméně mamka říkala, že taťka jí psychicky i fyzicky ubližoval… Všichni víme, že brala drogy a když jsme s ní zůstali, tak na nich setrvala. Až nás v podstatě zachránila asi sociálka. Respektive nějaká paní, která nás hlídala a ta nás pak předala sociální péči,“ svěřil se Kašák, který má s rodiči dnes skvělé vztahy.

Rodiče Karla a Veroniky se svým dětem za to, co musely jako děti prožít, mnohokrát omluvili a mrzí je to.

„Přišla omluva několikrát a budou si to navždy vyčítat, do konce svých životů. Každý s tím bojuje jinak a vyjadřuje svým způsobem. Nicméně dneska máme skvělé vztahy a jsme taková ta klasická rodina,“ prozradil v rozhovoru Karel.

Jeho sestra Veronika Kašáková se dnes věnuje dětským domovům, má dokonce známou nadaci. Její bratr v ní částečně také funguje a jak říká: Kam jde Karel Kašák, tam jde i Veronika Kašáková a naopak.

Televizní kariéra kluka z děcáku byla poměrně složitá, ale protože si šel za svým snem, stejně jako jeho sestra, podařilo se.

Co si jako malí se sestrou v dětském domově slíbili, jak se on k televizní práci dostal, jak to má s popularitou, žárlí na něj jeho přítelkyně a jaký adrenalinový sport dělá? Na to se podívejte v pořadu Face To Face…

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47