Zpěvačka a porotkyně SuperStar Monika Bagárová je maminkou. Dcera dostalo jméno po babiččce

 Celebrity 
27. května 2020 09:58 / Natálie Nová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dostala zvláštní jméno po členu rodiny Instagram M. Bagárové
Pětadvacetiletá zpěvačka a porotkyně SuperStar Monika Bagárová je maminkou. Se šťastnou novinkou se pochlubila fanouškům na sociálních sítích. Se svým partnerem, MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem (30), se dočkali vytoužené dcerky, která dostala zvláštní jméno.

„Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě. Moje rodina, moje lásky. Děkuji pane bože za ten nejkrásnější dar. Rumia Muradova 27. 5. 2020. Miluji tě, Makhmude,“ napsala Monika Bagárová ve středu na svůj Instagram k fotografiím z porodnice. 

Křestní jméno Rumia, pro Čechy možná netradiční, je údajně po babičce, tedy matce Makhmuda.

„Dnes jsem se stal ještě šťastnějším, má milovaná dcera Rumia. Dítě, to je odměna od Nejvyššího. Alhamdulillah (Chvála Bohu!). Nyní jsem otec krásné dcery. Rozhodli jsme se dát našemu dítěti jméno mé milované mámy – Rumie. Nechť Ti Bůh dá šťastný a dlouhý život. Vítej na světě, moje drahá dcerko!“ napsal šťastný táta holčičky Muradov a doplnil ještě několik srdíček. 

Než holčička přišla na svět, hodně se o jejím jménu spekulovalo. Monika totiž na instagram umístila několik fotek z dětského pokojíčku, kde nad postýlkou pro miminko visela textilní písmenka U a T a na křesle vedle postýlky bylo vidět velké R. Mnozí fanoušci tak došli k závěru, že to bude Rút. 

Monika, která v minulosti randila například se zpěvákem Benem Cristovaem nebo bubeníkem Dávidem Hodkem si MMA zápasníka vyhlídla zhruba před dvěma roky, a jak sama v jednom z mnoha rozhovorů přiznala, sbalila ho prý především proto, že je to rodinný typ. Každopádně tvoří dnes překrásnou rodinu, i když o svatbě azatím ani ona, ani Muradov nechtějí nic slyšet.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve