Tímhle Hana Gregorová všechny šokovala!

 Celebrity 
11. prosince 2019 17:14 / René Černý
  1
📷
5 fotografií v galerii
Kvůli mladému milenci si Gregorová užila hodně trápení Facebook
Hana Gregorová není jen manželka herecké legendy Radoslava Brzobohatého, ale také herečka, režisérka a divadelní produkční či "principálka". Za poslední dva roky si užila své kvůli vztahu s výrazně mladším partnerem, přitom ona sama nikomu neškodí. A naopak, pokud je potřeba podpořit dobrou věc či se někoho zastat, nastupuje jako první.

Nebylo to poprvé, kdy Hana Gregorová mnohé šokovala. Myšleno v dobrém! Například na dobročinné akci Hanky Kynychové, která byla určena dětem z dětských domovů, na nic nečekala, vybrala si přání z vánočního stromu a vydala se splnit přání dívky z dětského domova. 

V přání stálo, že by si děvče přálo hezké kozačky. Gregorová šla do blízké obuvi a krásné zimní boty pod stromeček přinesla. Nikdo jí nemusel k ničemu nutit, přemlouvat a neudělala to ani proto, aby se s tím mohla vyfotit. Až když si jí všimli kolegové a novináři, udělala dvě fotky.

"Já jsem přišla ráda podpořit tuhle smysluplnou akci Hanky Kynychové. Mám ji ráda a obdivuji, co pro ta děcka dělá. Kdykoli něco pořádá, vždy ráda přijdu a pokud můžu pomoct, pomůžu. A že jsem šla koupit ty kozačky? Co tu budu stát, jdu a řeším to... Co je na tom nenormálního?" usmívala se herečka. "Proto tu taky jsem, abych mohla přispět k radosti někoho, kdo ten život asi nemá úplně lehký a mám radost, když můžu dělat radost jiným, to je celé," podotkla na akci v pražském Europarku.

Ač na ní některá média za poslední roky nenechala niť suchou právě kvůli jejímu vztahu s výrazně mladším Ondřejem Koptíkem, ona sama dokazuje, že je úplně jiná, než jak je občas vykreslována. 

"Hanka je zlatá ženská. Nejenom, že drží slovo, ale umí pomoct, když je to potřeba, dobře poradit, ale je to prostě taková ta ,máma´, která dělá tu atmosféru. V divadle se o nás skvěle stará, dokonce nám často nosí něco na zub, uvaří, nebo nám i vypere kostýmy. Na rovinu, kdo by tohle dělal? My víme, jaká je. A nepotřebujeme, aby nás někdo krmil drby a nesmysly. Za Hankou všichni stojíme," prozradil herec z jejího strašnického Divadélka Radka Brzobohatého, kde se hraje několik komedií a velmi úspěšně.

Když se s kolegy z divadla Vojtou Eflerem a Bárou Mottlovou před časem zúčastnila jiné charitativní akce pro Potravinovou banku, udělala něco, co by málokterá celebrita provedla, aniž by ji k tomu někdo vyzval, nebo takzvaně - jen pro oko. 

"Stáli jsme tam, vařili a povídali si a najednou někdo řekl: A kde je Hanka? A ona už asi pět minut stála u mycího pultu a myla nádobí, které se vařením zašpinilo. Pak ho utírala. V tom jsme ji už nenechali," svěřila se hvězda Ordinace v růžové zahradě herec Vojta Efler.

Přitom právě Gregorová je občas vykreslována jako bezcitná, namyšlená ženská, která si nabrnkla mladého chlapa, aby všechny šokovala.

„Je to můj osobní život a nikomu do toho nic není s kým, proč a jak žiju... Momentálně jsem ráda, že se daří našemu strašnickému Divadélku Radka Brzobohatého, kde máme stále plno a diváci odcházejí nadšení a vracejí se nám, a že máme práce
dost. A taky, že se můžu potkávat s lidmi, které mám ráda a oni mají rádi mě,"
prozradila Gregorová.

Teď se už těší na Vánoce, které prožije s rodinou, tradičními pokrmy, zvyky a jako každá správná hospodyňka má vše nazdobené a ráda vaří. "Je to můj relax, stejně jako to mytí nádobí. Já si u toho prostě odpočinu," dodala Hana Gregorová.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008