David Kraus na lyžích: Když ho vyvezli na červenou, šel dolů raději pěšky

 Celebrity 
03. prosince 2019 11:40 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
David Kraus není zrovnas dobrý lyžař Facebook
Do hor se jezdí za příjemnými zážitky, lyžovat a užít si trochu té pohody v přírodě. Do severních končin se rozjeli odreagovat David Kraus, Marta Jandová s manželem Miroslavem, Iveta Vítová, Berenika Kohoutová s přítelem Kryštofem a letošní Česko-Slovenská Miss Klára Vavrušková s přítelem Vlastimilem. Co je všechny spojilo dohromady?

Strávit víkend v malebném srdci Krkonoš, přímo v Peci pod Sněžkou, je pro někoho jako sen, jiný by se raději vyhnul turisticky zalidněným místům. Ale strávit čas ničím a nikým nerušeni, není úplná utopie.

„Já miluju místa, kde je divoká příroda a domácí prostředí. Miluju sauny. Před dvěma lety jsem začal lyžovat. Hotely si vybírám podle toho, jestli tam může pes, protože mám rád procházky se psem. Tady si to vychutnala kontinentální buldogová Evelína opravdu vrchovatě, jsou tu dog friendly,“ řekl David Kraus. Ten si víkend na horách užil se vším všudy, a dokonce zazpíval na narozeninové oslavě Aparthotelu.

Služby jsou skutečně na vyšší úrovni a návštěvníci mohou volit z benefitů, jako jsou vinotéka, wellness, obchody, dobrá dostupnost lyžařských vleků a další. Ideální je, když je vše pohromadě na jednom místě, což v případě Aparthotelu Vavřinec platí.
 
Od Svatého Vavřince je to jen kousíček k vleku. Sněhu na lyžování ještě nebylo dostatek, a tak se hosté vydali na procházku zkoumat, jak se Pec Pod Sněžkou v posledních letech mění. 

David Kraus se netajil svými zážitky z lyžování. Zastavil prý už několik vleků a na kotvě má pár kaskadérských zážitků. „Jsem začátečník a když mě kamarádi vyvezli se srandy na červenou, šel jsem ji dolů radši pěšky,“ zavzpomínal David Kraus.

Slavnostní den si VIP hosté užili naplno. Po obědě někteří zapluli do sauny, další do vířivky nebo na masáže, odkud se nikomu moc nechtělo vylézt ven. Popíjeli bublinky mezi bublinkami ve vířivce nebo v sauně.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve