Instagramová A.N.D.U.L.A. vyrazila fanouškům dech! V bikinách předvedla obří ňadra

 Celebrity 
18. listopadu 2019 18:22 / Ema Maxová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Miláček Instagramu Aneta Chovanová Instagram
Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A. je miláčkem nejen svobodných maminek. Oblíbená influencerka je krásná, vtipná a její život je tak trochu jako na houpačce. Umí se vdát, rozvést, znovu si najít chlapa, otěhotnět a s otcem dítetě se kvůli jeho záletům zase rozejít. Instagramová hvězda si však mateřství užívá i jako svobodná matka. A lidé ji milují.

V necelých třiceti letech se Aneta Chovanová stihla vdát za Petra Mikšíčka (manželství vydrželo pouhých sedm měsíců), následně ho opustit pro Františka Doležala, se kterým má syna. S tím se jí vztah ale také rozpadl, a to ješte dříve, než se malý Patrik narodil. Co jinému zabere celý život, to A.N.D.U.L.A zvládla zhruba za jeden rok.

A.N.D.U.L.A sice už dávno udělala definitivní tečku za jednou kapitolou svého života. Se záletným partnerem Františkem, se kterým má synka Patrika, se rozešla už dávno před tím, než porodila. Jako otce svého syna ho ale respektuje, v žádném případě mezi něj a syna Patrika nestaví žádnou bariéru a dokonce spolu tráví i hodně času.

Právě teď se svobodná maminka vydala se svým roztomilým synem na dovolenou, na kterou ale nejeli jen ve dvou. Na svém Instagramu sdílela fotku, na které jejího syna drží mužské ruce. Vzhledem k tomu, že Aneta přiznala, že Vánoce budou trávit ve třech i s otcem malého Páti, je velmi pravděpodobné, že mužské ruce jsou právě Franty.

Daleko větší rozruch ale vyvolala fotka, kde si mladá maminka užívá ve vlnách se svým synem. Aneta totiž předvedla nejen vysportované tělo, ale také velmi bujné poprsí! Sama Aneta si je vědoma, že fotka vyvolala rozruch, a tak nechybí ani komentář s humorem pro ni tolik vlastním. „Teď chodím, všem ukazuju tu fotku a ptám se, zda jsem tam nějaká vulgární nebo vyzývavá. Jsem v plavkách a držím dítě. Směju se, vlny mi omyvají moje neoholené nohy. A tady se reší akorát moje kozy," připsala do komentářů vtipná maminka.

Aneta si udržuje svou postavu ve formě, stíhá nejenom péči o malého syna, práci, pečlivý úklid své domácnosti, ale i tvrdý trénink a zdravý životní styl, který si sama naordinovala. A to se snaží ve svých příspěvcích předávat dalším maminkám, které touží mít postavu jako krásná blogerka.

„3 – 4× týdně cvičím. Jednou doma. Mám dvoukilovky a kilovky činky a gumu,“ začíná popisovat svůj režim maminka čtyřměsíčního Patrika. „Kdybyste mě viděli, jak vždycky ležím úplně mokrá a přemejšlím, jestli umřu…,“ motivovala nedávno další maminky k výkonu a dokonce přiznala, že i ona toho občas má „plné kecky“. I díky její upřímnosti se A.N.D.U.L.A. na sociálních sítích těší tak velké oblibě. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47